Aynen. Çift olarak yakışıyorlar.Biraz düzenleme yaptım, avatar yapmak isteyen olur belki;Şimdi fark ettim; Hiyori'nin de sol gözü kapalı. Müstakbel eşi için empati yapıyor herhalde.
Bir çeşit meyve var bu Hiyori'de. Yoksa kız için bu kadar ağlayıp, ölüp bitmeleri tuhaf.Wanolular niye üzülüyor anlamadım... Seride 10 tane komurasaki var...
Ne gariptir ki şimdiye kadar dediğin hiçbir şey olmadı.Aşure zoro için artık önemli değildir sokaktan geçen rakibine dağıttığı bir teknik olacaktır.Rakiplerine son ikram olarak artık baklava dağıtacaktır hem aşure yapmakta ne var ortaya karışık işte.Luffy en eziğine bile g3 sallıyor gücünü saklamıyor diye herkesi Luffy ile karıştırmayın.Aşure 2 sene öncesinde kaldı şimdi ancak aperatif olmuştur.Zoro yeni yemek tarifleri kesinlikle öğrenmiştir.
Niye tuhaf olsun orjinal hali baya güzelmiş.Kurtizan halinde epey kasıntı ama ve farklı.O yüzden bize güzel gelmiyor eski Japonya bakış açısına göre ise mangadakilere güzel geliyor.Bir çeşit meyve var bu Hiyori'de. Yoksa kız için bu kadar ağlayıp, ölüp bitmeleri tuhaf.
Her misafire baklava açmazsın önüne çay-bisküvi dayadıkların da olur o hesap işte.Malesef Zoro Luffy kadar misafirperver değil.Ne gariptir ki şimdiye kadar dediğin hiçbir şey olmadı.
Çok güzel bence tek nedeni bu.Bir çeşit meyve var bu Hiyori'de. Yoksa kız için bu kadar ağlayıp, ölüp bitmeleri tuhaf.
Güzel falan ama tepkiler çok abartı. Sanki kutsal bir varlıkmış gibi davranıyorlar. Onu özel yapan ne? Mangada neredeyse her kadın güzel çiziliyor zaten. Fark karakterin kişiliğinde ortaya çıkıyor. Kortizan diye mi tapıyorlar? Alakasız. Bir nedeni olmalı.Niye tuhaf olsun orjinal hali baya güzelmiş.Kurtizan halinde epey kasıntı ama ve farklı.O yüzden bize güzel gelmiyor eski Japonya bakış açısına göre ise mangadakilere güzel geliyor.
Her misafire baklava açmazsın önüne çay-bisküvi dayadıkların da olur o hesap işte.Malesef Zoro Luffy kadar misafirperver değil.
Güzelliği ulusal hazine diye.Nami’nin de vücudu ulusal hazineymiş mangada öyle yazdı.Yoksa.... ? birleştirirsek aha da one piece nedir bulduk galiba.Güzel falan ama tepkiler çok abartı. Sanki kutsal bir varlıkmış gibi davranıyorlar. Onu özel yapan ne? Mangada neredeyse her kadın güzel çiziliyor zaten. Fark karakterin kişiliğinde ortaya çıkıyor. Kortizan diye mi tapıyorlar? Alakasız. Bir nedeni olmalı.