Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 895: Korsan Luffy, Tatlı Komutanı Katakuri'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    302
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm süperdi gerçekten. Savaşın içinde gibi hissettim kendimi ama hala Katakuri üstün geldi bana . Luffy'nin gözlem haki show yaptığı sahne gözüme takılmadı. Öyle bir sahne gören var mı ? Bizim lastik çocuk da gözlemde Katakuri seviyesine yakın birşeyler yapsın istiyorum ondan sanırım :)
 
Son düzenleme:
Bu bölümden sonra nedense luffy ve katakuri mihawkla shanks tarzı bi dostluk olusacakmıs gibi hissettim. Bir de şunu hissettim bu katakuri apayrı güç seviyesinde, misal olarak jack kardeşi çiğ çiğ yer.
 
Surekli ayni acidan gelen gatling mi,heryerden gelen gatling mi?Hangisi sence daha cok ise yarar.Gelecegi gormenin karsi koyamadiktan sonra etkisi yok.Sana Dunya'ya meteor carpacak diye bilgi gelse,engelleyemedikten sonra ise yaramaz.Hiz gelecegi gormenin biraz antisi
Basit fizik kuralından bahsediyorum hocam. Demek istediğimi anlamamışsın, hem de hiç.
 
Bölümü okudum da Snakeman beklentilerimi pek karşılamadı.Luffy sadece hızının yüksek olduğunu söylüyor daha güçlü demiyor.Ki zaten baktığınız zaman diğer iki formdan vuruş gücü açısından zayıf olduğu göze çarpıyor.Bu culverin'i sürekli atabildiği bir form anladığım kadarıyla.Daha hızlı ama bence normal Culverin'den bile zayıf olabilir.Sürekli uzayınca kas kütlesi ve kol kalınlığı inceliyor gibi gözüktü bana.Zaten yandan vurunca ok şeklinde vurmuş.Tabii şu kral kobra tekniği daha güçlü olabilir ama onun dışında bence form sadece kullanışlı olmuş.
 
Vurus gücü zayıf durmuyor. Kong Gun nasıl vurunca uçuruyordu ise bu da vurduğu sıra uçurdu Katakuri'yi. Hatta sırtında bir de iz bırakıyordu. Kong Gun yiyen Kata'nın hiç bir yerinde böyle iz olmadı. Bölüme bakabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık