Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel, Yeni Dünya'da

Sizce Enel Nereye Kadar Gider?


  • Kullanılan toplam oy
    99
Aynen o sahne. Luffynin yüzüne bakarsan ne kadar acı ćekip zorlandığını görebilirsin.
Daha geçtiğimiz haftalarda Anime'de Bat-Man, Luffy ve Zoro ile kapışıyordu animeyi fazla kale almamak lazım. Bahsettin sahne anime abartısı asıl sahne meyve etki ediyor ama o kadar etkili değil.
 
Son düzenleme:
Nasıl yani luffy'nin öğrendiği teknik neki koka dışındaki orada ?

Ayrıca vergo bu seride hakkı yenen en büyük karakterlerden biri bence. Çok büyük bir güce sahip olduğu için law smoker harcasın aradan çıksın gibi oldu. Eğer lawıda ciddiye alsa onada kaybetmeyecekti. Yonko yardımcı 3'lüsünden biri olacak kadar güçlü bence.
Amirallerin platformu koruması, luffynin bigmoma karşı pozisyon alması ıleri haki düzeyi. Hunter x hunterdeki gibi auranla alanı koruyorsun.
 
Seri başındaki Smoker ile '' Ben ateşim sen dumansın yenişemeyiz '' diyen Ace ile 2 yıl sonraki kendini geliştirmiş haki eğitimi yapmış Smoker'ı '' Full beden armament '' yapmadan yenen Vergo'yu tabikide bir tutmuyorum :)

Enel bu Ace'e denk olsa ne yazar ( Ki denk değil yani )
Bazi manga kaynaklarinda, ace'in orda soyledigi soz "Sen duman olabilirsin ama ben atesim, benim gucum karsisinda hicbir sansin yok" seklinde. Orjinal ceviride nasil bilmiyorum.
 
Adama kimse dokunmamış ki bunca zaman, bana öyle bir imaj veriyor. Öyle bir meyveden daha azı beklenmez zaten. Kendi başına antik silah gücünde bişeyler yaptı, ada yok ediyordu. K hakisi ve meyvesi üst düzey, b haki kasması lazım o kadar ben böyle bakıyorum. Ölüp dirilmesi ve luffye karşı keskin silah kullanması savaş içinde baya gelişeceğinin göstergesi.
Greek God Zeus olacak adamdıda işte bizim oğlana denk geldi.Adamın son formu Amaru hem saldırıyı hem savunmayı tavan sevyeye çekiyor.200milyon volt ne demek, Nami bile yıldırımla ne hasarlar veriyor(1 mil volt ortaya çıkarıyorsa öpsün başına koysun).Çakma Zeusun bile yıldırımlarının etkisi ortadayken(Bm’ye attığı saldırı), ada yok edecek Enelin yıldırım saldırılarının kişilere etkisini düşünmek lazım.
Lütfen tekrardan Enel ada yok etti safsatasına girmeyelim. Enel asla ada yok etmedi. Skypiea hala yerinde duruyor. Shandian'lar ve Skypiea halkı şu anda orada yaşıyor.



Enel yalnızca üstteki resimde kırmızı kare ile gösterdiğim Melek sahili olarak bilinen bulut köyünü yok etti. Ki onu bile yıllarca süren hazırlık ve Ark Maxim ile yapabildi.
 
Son düzenleme:
Ufak bir meyve çarpışması birşey yok burada, uçan kuştan seviye belirlemeyin. Akaiunu karşısında 10 gün savaşan adamla, tek yiyen adamı bir tutamayız.
Zaman atlamasından öncesi ve sonrası bambaşka şeyler.
Akainu da Ace'e " sen ateşsin, ben ateşi bile yakabilen magmayım " diyor. Meyveler yer değişse Akainu kaybedecek bu mantıkla.
 
Zaman atlamasından öncesi ve sonrası bambaşka şeyler.
Akainu da Ace'e " sen ateşsin, ben ateşi bile yakabilen magmayım " diyor. Meyveler yer değişse Akainu kaybedecek bu mantıkla.
Meyveler yer değişse Akaiunu kaybetmeyecek hakiyle hüpletecek hakisiz Ace eziğini kapiş.

Yıl oldu 2020 manga oldu 1000 bölüm hala 2 yıl öncesinin ezik Ace'i konuşuluyor yahu nedir bu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık