Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel, Yeni Dünya'da

Sizce Enel Nereye Kadar Gider?


  • Kullanılan toplam oy
    99
"Enel'e dokunmak için haki gerek" açıklamasını yapmak zorunda kaldığım bir vatandaşa ne anlatabilirim ki :artiz::byee:
Yaa tabi ki haklısın meyve antiliği Luffy'e gelince çalışmaz ama sana sorsan Ace Katakuri'nin meyve olarak antisi Ace'in haki kullanmadan Katakuri'yi alma şansı vardır sana göre bir o taraflı bir bu taraflı aynen seri senin dinamiklerine göre ilerliyor. :hhh: ve tek haklı çıkarım yapan sensin.
 
Yaa tabi ki haklısın meyve antiliği Luffy'e gelince çalışmaz ama sana sorsan Ace Katakuri'nin meyve olarak antisi Ace'in haki kullanmadan Katakuri'yi alma şansı vardır bir o taraflı bir bu taraflı aynen seri senin dinamiklerine göre ilerliyor. :hhh:
Anti muhabbetinin ne olduğunu da anlamak gerek tabi. Hem anti nedir bilmez hem haki/logia ilişkisi bilmez. Duble fiyasko. Allahım evlerden ırak :fool::byee:
 
Enel'in o ada yokediyor dediğiniz şeyin ve çok güçlü atakları var dediğiniz şeyin tamamı MAXİM denen gemiyle oluşturduğu FIRTINA BULUTUNDAN geliyor. Kendisi versusta olsa öyle değil yani.

Zeus dediğiniz şey Big Mom'ın en önemli silahı ben bunu Enel'in gücüyle asla kıyaslamam. Sayfalarca açıkladım 80 milyonla Wiper iniyor, 200 milyonla Vergo inmiyor yani. ( Ki Wiper dediğimiz şuanki seviyelerde hiçbir önemi olmayan karakter öncesinde Rahip Ohm'la girdiği mücadele ile ve reject'i 1 kere kullanıp kendi sınırlarını zorlamış ve yorgunlaşmış haliyle 80 milyon volta iniyor. Yani öncesinde girdiği versuslara bakarsak yorgunluğu söz konusu idi ) .

Dahası Enel kaçar şurdan şöyle yapar diyenler bu Vergo'ya hiç hiç işlemez. Adam geppou yapıyor soru yapıyor hemde üst düzey bir şekilde yapıyor. Enel'in skypia hızının '' Soru '' hızından daha ileri olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Op evrenine göre yorumlarsam durum böyle, gerçek evrende yıldırım çok hızlı olmakla birlikte 100 milyon voltun insana etkisi farklı olur, ama biz burada 8 dağ yokedecek yumruklara kafa atan bir evrenden bahsediyoruz. Enel'in sınırlı yıldırım gücünün burada bir önemi yok yani.
Viper ayağı kalktıda ne oldu zaten fiziksel güç adamın silahı
 
Viper ayağı kalktıda ne oldu zaten fiziksel güç adamın silahı
Wiper'ın ne fiziksel gücü var şuanki karakterlere kıyasla yahu? Baby5 bile ondan çok daha dayanıklı birisi.

Skypia Luffy dengi adamdan bahsediyoruz burada. Vergo ile bir mi tutuyorsunuz bunu, seviyeler daha ne kadar belli olacak yani bunu görmemek için neysem.
 
Enel koca ananın yediği yıldırımı yapabilir gibi muhtemelen.Dediğim gibi en az ace ayarıydı 2 yıl evvel.Ace Vergo’da falan takılır diye düşünüyorsanız bilemiyorum yani...
 
Seri başındaki Smoker ile '' Ben ateşim sen dumansın yenişemeyiz '' diyen Ace ile 2 yıl sonraki kendini geliştirmiş haki eğitimi yapmış Smoker'ı '' Full beden armament '' yapmadan yenen Vergo'yu tabikide bir tutmuyorum :)

Enel bu Ace'e denk olsa ne yazar ( Ki denk değil yani )
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık