Ben niye Zoro diyorum, konuyu tek ben mi yanlış yorumluyorum. Final Zoro'ya bakıyorum ben dayanıklılıkta. Dof'un yediği darbeleri dağıtsak tüm tayfa ölür zaten.
İkisini de sevmiyorum ama Doflamingo daha dayanıklıDoflamingo
Final yerine şu ana baksak daha mantıklı olmaz mı.Ben niye Zoro diyorum, konuyu tek ben mi yanlış yorumluyorum. Final Zoro'ya bakıyorum ben dayanıklılıkta. Dof'un yediği darbeleri dağıtsak tüm tayfa ölür zaten.
Zoro'nun zamanı gelince daha dayanıklı olacağını düşünmeyen yok ki zatenZamanı gelince görüşürüz, zamanı geldiğinde Zoro yazarken Sama ekleyeceksiniz
Zamanı derken, şimdiden bahsediyorum, adamın sınırını ilk göreceğimiz andan, serinin sonundan değilZoro'nun zamanı gelince daha dayanıklı olacağını düşünmeyen yok ki zaten
Hmm tamamZamanı derken, şimdiden bahsediyorum, adamın sınırını ilk göreceğimiz andan, serinin sonundan değil
Zoro'nun dövüş tarzı saldıralara kafa atma şeklinde. Kendine gelen bir saldırıyı savuşturmak yerine kılıçları ile savunuyor. Hasar almaya daha açık. Buna uygun olması için de dayanıklı olarak tasarlanmış.+1
Buna benzer bir şey yazacaktım ama gerek kalmadı. Özellikle meyveye ilgili kısım dikkat çekici bir ayrıntı.
Etkisini meyveyle azalttığın hasar yüzünden dayanıklı sayılamazsın. Mingo'nun gamma knife saldırısını dayanıklılık örneği olarak görenlere duyurulur. Hee tabi yine dayanıklılıkla ilgili ama Zoro'nun aldığı hasarlar ve bunlara dayanması gibi doğrudan değil.