Hahah işte adam’ın meziyeti o. Dünyanın en güzel pastasını yapabiliyor anca ama güç nerde? YokKarı kız peşinde pasta yapıyordu :/ Foolish casanova.
Hahah işte adam’ın meziyeti o. Dünyanın en güzel pastasını yapabiliyor anca ama güç nerde? YokKarı kız peşinde pasta yapıyordu :/ Foolish casanova.
Zoro da pek masum değil. Sonuçta 3 tane seviyeli kılıç kullanıyor. Bunlardan birisiyle bile King diye anılır olmuş Ryuma var.Kostümlü Sanji şu anki Zoro'ya denktir zira Zoro'nun kat etmesi gereken epey yol var. Mesela henüz 'eşik gardiyanı'yla karşılaşmadı, bu yüzden Sanji'nin kostümlü haline denk olması uygun kaçar. Aralarındaki fark bu arcla oluşmaya başlar ve fibonacci dizisi gibi artarak açılır.
Sanji'nin şu anki kuvveti bile ona yeter. Adamın esas görevi aşçılık. Bu adamın kostümlü haline bir şey denemez hatta isterse Hody gibi hap alsın. Güçlü olması gereken Zoro, bi zahmet Sanji'nin üstünde bir güce ulaşsın. Bunu kostümsüz yapıyor diye alkışlamalık bir durumu yok.
Arada baya fark var. Kılıcın kattığı ile suit aynı şey mi? Zoro'dan kılıcı alırsak saldırı gücü düşer. Sanji'den kostümü alırsak, görünmezlik gibi bir güç, hız, savunma ve saldırı gücü düşer. Birisinde Zoro kılıçlar üstünde ustalık kurması gerekirken, diğeri için özel yapılmış zaten. Tüm bunları bir yana bırakırsak ''güncel'' dedikleri için kostümlü halinden bahsetmemiz gayet normal. Kostümsüz hali ile arada ciddi fark var.Zoro ve Sanji her zaman için Ace ve Sabo olacak(26-24). Bi de şu kostümlü Sanji lafına da bittim he. Zoro'yu da eline aldığı kılıca göre mi kategoriye ayıracağız artık?
Beleş olmasının önemi yok. Kattıkları daha fazla. Gerçi bunların önemi yok.Bu arada kostüm kılıçtan daha fazla beleş güçtür.
Sadece kattıklarından dolayı dememiştim.Şöyle açıklıyım.Arada baya fark var. Kılıcın kattığı ile suit aynı şey mi? Zoro'dan kılıcı alırsak saldırı gücü düşer. Sanji'den kostümü alırsak, görünmezlik gibi bir güç, hız, savunma ve saldırı gücü düşer. Birisinde Zoro kılıçlar üstünde ustalık kurması gerekirken, diğeri için özel yapılmış zaten. Tüm bunları bir yana bırakırsak ''güncel'' dedikleri için kostümlü halinden bahsetmemiz gayet normal. Kostümsüz hali ile arada ciddi fark var.
Beleş olmasının önemi yok. Kattıkları daha fazla. Gerçi bunların önemi yok.