Sanji kostüm ile Zoro'ya yetişmiş hatta geçmiş olma ihtimali var. Ama arc sonu şu ana kadar olduğu gibi Zoro Sanji'den biraz daha güçlü olacaktır.
Perospero mu :S Sanji daha kılıç ustası reyiz Pedro'yu bile geçememiştir ki Perospero>Pedro olduğunu da hatırlatırım.Şuanlık denkler.Prespero seviyesinde olabilirler.Sanji sadece kostümle takıldı.Teknikler ve hakiyle Sanji arc sonu jozu Zoro wano'da geçen zamanda kendini geliştirmiştir.Kendini yapacağı ciddi dövüşte gösterir.Kendiside arc sonu Vista seviyesi olur.Law'da Marco seviyesi.Luffy-Kid birlikte WB etkisi yaratır.
Yine ve yine haklısın. Kesinlikle katılıyorum.Zoro=3*Sanji+c, Ashura açarsa bunu da 3e katlar. Asıl sorulması gereken soru kılıçsız Zoro vs Sanji'dir. Bence tekme yumrukla bile indirecek seviyededir Zoro net.
Karı kız peşinde pasta yapıyordu :/ Foolish casanova.Sanji de ne gördünüz de, Zoro ya denk oldu ya da geçti anlamadım. Adam 2y sonra düzgün dövüşü yok. Millete 2 kişi dalıp, kendi baağını çaylatıyor ve bir komutan’ı bırak, cinli adamı falan alaydı bari, o da yok. Kostümü aldı ki Jinbei gelirse ezilmesin pnun altında diye.
Hadi Zoro reis şovunu yapıyordu yine ama Sanji ne yaptı? kostüm falan fark etmez denk olamazlar, Zoro her türlü daha üstündür.