Zoro ile herkes arasında uçurum var doğrudur, kendisi bulutların üzerinde oturan yüce bir arkadaş.Sanji nin zoroya yetişme ihtimali yok.Arada uçurum var.Adamlık konusuna girmiyorum bile.
Zoro ile herkes arasında uçurum var doğrudur, kendisi bulutların üzerinde oturan yüce bir arkadaş.Sanji nin zoroya yetişme ihtimali yok.Arada uçurum var.Adamlık konusuna girmiyorum bile.
Ben kısa zaman içinde manga sayfalarıyla zoro-sanji arasındaki bağlantı ile alakalı konu açacağım anca öyle cevap verilir. Diğer türlüsü kısır döngüŞıklarda hep bir Sancicigimi tiye alma durumu var. Yetiş ya kilzon, ya historya.
Zoro öndedir ama çöplerle karşılaşmaya özen göstermesi kendisini de kılıcını da köreltiyor. Ayıptır.
Ben sanji’nin girişimleri diye bir konu açmıştım orda bile millet “vay be sanji bunları yapmış mıydı ya” demişti. Yani bazıları ilginç bir şekilde unutuyor.@Historia
Seri başından bu yana rekabet içerisinde olan bu iki karakter için "Oldukça yakın güçteler." demek bile garip geliyor adamlara. Vaktin varsa yap söylediğini, iyi olur tabii.
Bu yetti bana, sağol.Nasıl yani? Birinde adam hayalinden vazgeç ölmemek için diyor.
Diğerinde herif bir söz verdim diye düşmanı alamıyor.
Zoro tayfa için her zaman gereken şeyi yaptı ama doğru yerde. Gerektiği yerde Sözünü de çiğnedi Mihawk'a boğun eğerek, kadın da kesti adam.
Sanji her zaman yanlış yapıyor. Beni üzdün reis nasıl böyle bir kanıya vardın
Vinsmoke hanedanını da silker.Zoro, Sanji'yi silker.