Diğerlerinin base hallerinden haberimiz yok ki, Luffy hariç hiç bir karakterden haberimiz yok. Law'dan var biraz haberimiz o kadar. Oruç mesela komutan almış 4. komutan olsa bile almış sonuçta. Luffy üzerinden her şeyi yapılandırdığımız için oluyor bunlar.Hasar ve dayanıklılıkta kendisinden beklentim belki dns’den fazlaydı. Ben enma+ashura kullanınca oden gibi yara bırakır diyordum
Ama nasıl sanji’nin kaba kuvvet ve dayanıklılığı eksikse onun gibi zoro’nun da eksikleri var.
Sanji yc1 dense ona da tepki veririm. Görünmezlik, hız ve çevikliği var. Hatta suit zaten yüksek olan hızını arttırdı. Botları patlama hızı verdiği için hasarı da arttı. Ama zoro kadar abartıldığını görmedim. Yoksa aynı takıntıyı ona da yaparım.
Bana sorarsan genel olarak komutanlar küçümseniyor bence. Luffy max 2 saat süren gücüyle bi komutanla dövüşebilince bi anda tüm süpernovalara yc3, yc2 gibi seviyeler verilmeye başlandı.
Bi çaylak bu kadar çabuk bi şekilde o seviyelere çıkabilecek olsa böyle garip power up’lara gerek kalmazdı. Luffy yeni gear icat edip kucaklanacak hale gelirken diğer herkesin 7/24 dövüşebildiği base halinin o seviyede olduğunun iddaa edilmesi tuhaf.
Bu serideki hız olayı ise tamamen komedi, mesela Marco'nun boğazına yapışan Bigmom'ın altındaki bulutu çok rahat bir şekilde Zoro ve Brook kesebiliyor kadın tepki bile veremiyor.
Op için hız = Sıfır.