Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Asıl sen ne demeye çalışıyorsun ? Onurlarından kastım benzetmeydi. Buradan çarpıtıp ekmek çıkarmaya çalışıyorsan çok yazık :(
Sakin ol, onur derken buradaki üyelerden bahsetmiyorsan sıkıntı yok ben mesajından bir şey anlamadım o yüzden sordum. Olayı Zoro'cuların, Luffy'cilerin vesaire onuruna şerefine getirmiyorsak bir sıkıntı yok.
 
Çok güzel yorumların var ama Zoro konusunda bir saplantı içindeymişsin gibi geliyor bana bilmiyorum belki yanılıyorumdur.
Hasar ve dayanıklılıkta kendisinden beklentim belki dns’den fazlaydı. Ben enma+ashura kullanınca oden gibi yara bırakır diyordum :D
Ama nasıl sanji’nin kaba kuvvet ve dayanıklılığı eksikse onun gibi zoro’nun da eksikleri var.
Sanji yc1 dense ona da tepki veririm. Görünmezlik, hız ve çevikliği var. Hatta suit zaten yüksek olan hızını arttırdı. Botları patlama hızı verdiği için hasarı da arttı. Ama zoro kadar abartıldığını görmedim. Yoksa aynı takıntıyı ona da yaparım.

Bana sorarsan genel olarak komutanlar küçümseniyor bence. Luffy max 2 saat süren gücüyle bi komutanla dövüşebilince bi anda tüm süpernovalara yc3, yc2 gibi seviyeler verilmeye başlandı. Ayna dünyası sayesinde kaçmasa, bisküvi yerken orman korumasa shit diff yiyordu.

Bi çaylak bu kadar çabuk bi şekilde o seviyelere çıkabilecek olsa böyle garip power up’lara gerek kalmazdı. Luffy yeni gear icat edip kucaklanacak hale gelirken diğer herkesin 7/24 dövüşebildiği base halinin o seviyede olduğunun iddaa edilmesi tuhaf.
 
Ben valla düşünerek cevap veriyorum agacım. Suit bir şeyler katmıştır görmediğimiz bilemem ama son gördüğümüz Sanji orada rakı masasına meze olur.
Hâlâ hızı yeter diyen
Dayanıklılık karakteriyle hız karakteri niye dayanıklılık konusunda karşılaştırılıyor ki?

Zoro ömründe ne zaman bi saldırıdan şöyle kaçmış mesela:

Önünde ağlayan kadın var. Yanındaki adam gizlice vuracakken sıyrılacak kata görüyor. Adam geleceğe müdahale edince sanji ona da tepki veriyor.
Kata’yla dövüşüyor olsa etkileyici bişey değil tabi. Ama aralarındaki mesafeye, sanji’nin durumuna bak.

Zoro sıyrılsaydı bile kata’yı öyle yanıltacak şekilde yapamazdı. Adam kaçacağın yeri görüp oraya saldıran biri. Sanji o kadar son anda ve yanıltıcı bi şekilde kaçıyor ki görüyorsun silüeti var.
____________
Oven’a belki zoro da sanji gibi hızlıca vururdu. Ama sanji’nin yaptığı gibi iki kişinin arasına girip adama vurup ordan birini alıp kaçamazdı kimse farketmeden. Oven’ı kesip onun yanında kılıcını kınına koyardı herkes de görürdü olayı.
___________
Luffy de daha punk hazard da o kadar hızlı ki ilizyon yapıyor artık. Ceaser’ın yapışkanlarıyla yakalanmış patlama yemiş gibi görünüyor ama meğer çoktan kaçmış ordan:


Zoro bu karakterlerin gösterdikleri hızların 5’te 1’ini göstermedi. Anca A noktasından B noktasına gidiyor. Başka tarafa bakan adama uçup kesiyor. Bi zahmet sanji de zoro kadar dayanıklı olmasın.
Hızlı olsa kaç yazar ciddi bir dövüşte hızını kullandığını kaç defa gördük çoğunlukla kaçıyor ciddi bir dövüşte Ovena onu yapabilir miydi sence Sanji hız olarak 100 ise Zoro en kötü 90 olur ama Zoro güç ve dayanıklılık olarak çıtayı Sanjinin çok üstüne koydu bile
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık