Suit kullanıcıdan haki emiyor mu?Suitsiz Sanji güçsüzdür diye drama yapan sizsiniz. Kusura bakma ama suit ile kılıç temel olarak aynı kapıya çıkan şeyler. Silahlar.
Suit kullanıcıdan haki emiyor mu?Suitsiz Sanji güçsüzdür diye drama yapan sizsiniz. Kusura bakma ama suit ile kılıç temel olarak aynı kapıya çıkan şeyler. Silahlar.
Hiç sanmıyorum olacağını ama hadi inşallah diyelim.90+1'de Sanji'den bir şey bekliyorum ben .
Ne demeye çalışıyorsun ?Dediklerin çok doğru ama insanların derdi artık bundan çok suitin Sanji'nin gücü olmadığı. Kılıç koklayıcıları Sanji'nin suitle çok güçlü olduğunu görünce defansa geçip onurları gibi suitin onun olmadığını savunuyorlar.
Haki emmiyor diy-hahahahahaSuit kullanıcıdan haki emiyor mu?
Asıl sen ne demeye çalışıyorsun ? Onurlarından kastım benzetmeydi. Buradan çarpıtıp ekmek çıkarmaya çalışıyorsan çok yazıkNe demeye çalışıyorsun ?
Diz çökme sahnesi geliyorrr siper alın.Ne demeye çalışıyorsun ?
Çok güzel cevap gerçektenHaki emmiyor diy-hahahahaha
Sakin ol, onur derken buradaki üyelerden bahsetmiyorsan sıkıntı yok ben mesajından bir şey anlamadım o yüzden sordum. Olayı Zoro'cuların, Luffy'cilerin vesaire onuruna şerefine getirmiyorsak bir sıkıntı yok.Asıl sen ne demeye çalışıyorsun ? Onurlarından kastım benzetmeydi. Buradan çarpıtıp ekmek çıkarmaya çalışıyorsan çok yazık
Hasar ve dayanıklılıkta kendisinden beklentim belki dns’den fazlaydı. Ben enma+ashura kullanınca oden gibi yara bırakır diyordumÇok güzel yorumların var ama Zoro konusunda bir saplantı içindeymişsin gibi geliyor bana bilmiyorum belki yanılıyorumdur.
Hâlâ hızı yeter diyenBen valla düşünerek cevap veriyorum agacım. Suit bir şeyler katmıştır görmediğimiz bilemem ama son gördüğümüz Sanji orada rakı masasına meze olur.
Hızlı olsa kaç yazar ciddi bir dövüşte hızını kullandığını kaç defa gördük çoğunlukla kaçıyor ciddi bir dövüşte Ovena onu yapabilir miydi sence Sanji hız olarak 100 ise Zoro en kötü 90 olur ama Zoro güç ve dayanıklılık olarak çıtayı Sanjinin çok üstüne koydu bileDayanıklılık karakteriyle hız karakteri niye dayanıklılık konusunda karşılaştırılıyor ki?
Zoro ömründe ne zaman bi saldırıdan şöyle kaçmış mesela:
Önünde ağlayan kadın var. Yanındaki adam gizlice vuracakken sıyrılacak kata görüyor. Adam geleceğe müdahale edince sanji ona da tepki veriyor.
Kata’yla dövüşüyor olsa etkileyici bişey değil tabi. Ama aralarındaki mesafeye, sanji’nin durumuna bak.
Zoro sıyrılsaydı bile kata’yı öyle yanıltacak şekilde yapamazdı. Adam kaçacağın yeri görüp oraya saldıran biri. Sanji o kadar son anda ve yanıltıcı bi şekilde kaçıyor ki görüyorsun silüeti var.
Oven’a belki zoro da sanji gibi hızlıca vururdu. Ama sanji’nin yaptığı gibi iki kişinin arasına girip adama vurup ordan birini alıp kaçamazdı kimse farketmeden. Oven’ı kesip onun yanında kılıcını kınına koyardı herkes de görürdü olayı.