Bu senin beklentin mi yoksa "eğer Zoro için böyle diyorsanız, Sanji'yi de şu seviyede görmelisiniz" gibi bir yorum mu?Zoro'nun yonkou seviyesi ya da bir tık altında olacağı yerde, Sanji Ray harici tüm sağ kolların pestilini çıkartır. Amirallerle kafa kafaya gider.
Benim beklentim. Luffy KK seviyesinin bir tık üstünde olacak. Zoro da yonkou seviyesi olur diye düşünüyorum.Bu senin beklentin mi yoksa "eğer Zoro için böyle diyorsanız, Sanji'yi de şu seviyede görmelisiniz" gibi bir yorum mu?
Günceli takip eden birisi Sanji'ye değil 77, 70 bile vermez ya neyse...luffy i 100 olarak baz alırsak
zoro 80
sanji 77
Bence Luffy'nin KK'yı aşacağı nokta, Roger'ı güç konusunda olmayacaktır. Roger, WB, Xebec gibi isimlerle eşit güçte olur. Roger'ın ve Joy Boy'un yapamadığı her ne ise onu başararak onları aşacaktır. Dawn muhabbeti olabilir, kutsallara karşı savaş olabilir vs. Zoro da Yonkou seviyesi olur diyebilirim.Benim beklentim. Luffy KK seviyesinin bir tık üstünde olacak. Zoro da yonkou seviyesi olur diye düşünüyorum.
Luffy de 5.6'nın üzerinde çok duruldu. Dressrosa da sıra numarası oydu. Meyvesinin kodu da 5.6 ydı. Roger'ın ödülü de 5.5 olarak söylendi. Ben buradan oda seris onu luffy>Roger demek istediğini anladım. Bilmiyorum belki farklı anlamda demiştir.Bence Luffy'nin KK'yı aşacağı nokta, Roger'ı güç konusunda olmayacaktır. Roger, WB, Xebec gibi isimlerle eşit güçte olur. Roger'ın ve Joy Boy'un yapamadığı her ne ise onu başararak onları aşacaktır. Dawn muhabbeti olabilir, kutsallara karşı savaş olabilir vs. Zoro da Yonkou seviyesi olur diyebilirim.
Toxic fan memesi
Toxic fan memesi
Kendime alıntı yaptırdınız ya helal olsun.Yine de Sanji doğuştan bir süper asker olarak tasarlanıyor. Zoro gibi ciddi bir eğitim yapsa ne Zoro'su, Luffy'le kapışır.