Emin misin? ?Linlin’e zehir katmayan adam kolları kopacak olsa bile Zoro’ya zehir katmaz.
Emin misin? ?Linlin’e zehir katmayan adam kolları kopacak olsa bile Zoro’ya zehir katmaz.
Gerçi Zoro tüm kadınları topluyor diye yapabilir öyle bir adilik Germa çocuğu.Emin misin? ?
Üstteki yorumundan öyle bir adilik yapacak adam değildir Sanji dedin diye en azından yeri geldiğinde savunuyor diye gözlerimde kalp oluştu. Bu yorumunda geri vites yaptın. Ne Sanji'ymiş arkadaş. Düşmanına bile zehir koymayan Sanji dostunun yemeğine zehir koymaz. Mert gibi teke tek dövüşür ama o dediğinizi yapacak adam değildir Sanji.Gerçi Zoro tüm kadınları topluyor diye yapabilir öyle bir adilik Germa çocuğu.
Sanji bir kenarda çay molası verir. Suit, Zoro'yla kapışır Sanji keyif çayı içer. Tek kılıcı gidince sızlanan ve Kamazou'dan ayar yiyen Zoro mu Sanji'yi alacak, hemde Suitli Sanji'yi. Önce yönünü bulsun. Elinde kılıcı olmadığı zaman, Usopp'la bile kapışamazZoro, tekme tokat girişse bile Suitli Sanji'yi döver
Göreceksin Hyori Zoronun kız kardeşi çıkacak ve sonra Sanji rotasına kapılacak.?Gerçi Zoro tüm kadınları topluyor diye yapabilir öyle bir adilik Germa çocuğu.
Rüyasında belki momodan bir çacık olmaz, Yamato desen bir şeyini görmedik herkes seviyor diye çok güçlü görülüyor, Zoro desen Luffyden seri sonunda zaten güçsüz olacağı kesin, Kin'emon desen Jinbeiden güçsüz.Yalnız muhteşem bi ekip olur bu ya. Hasırşapkalardan daha güçlü olacakları aşırı net.
Yav kardeşim Sanji nefrettarısın. Gelip gelip hortlatıyorsun.Şu konu zaman zaman aklıma geliyor, beni bi gülme tutuyor
Az söylemişim.Ben en az 2 katı fark bekliyorum şahsen .