Shanks, ray, Roger, Fuji ?Sanji en güçlü Yc1 olur seri sonuna. Zoroysa Mihawk'ı yenib yc1+ falan olur. Kılıç ustalarının zirvesi en fazla Yonko sağ kolu olmakdır zorlamaya gerek yok. Kılıç ustaları asla top tier karakterler olamayacak.
Shanks, ray, Roger, Fuji ?Sanji en güçlü Yc1 olur seri sonuna. Zoroysa Mihawk'ı yenib yc1+ falan olur. Kılıç ustalarının zirvesi en fazla Yonko sağ kolu olmakdır zorlamaya gerek yok. Kılıç ustaları asla top tier karakterler olamayacak.
Zoro enma ile sanjiyi yakalamadı. Sanji suitle ile zoroya biraz yetişti.Zoro enma ile Sanji'yi tekrar yakaladı öne geçmiş de olabilir.
King'in aşamadığı savunmayı Zoro aşamaz @kekomancer a katılıyorum.Zoro enma ile sanjiyi yakalamadı. Sanji suitle ile zoroya biraz yetişti.
Mahalle yanarken Luffy fanları saçını tarıyor falan mı demeye getiriyorsun? Ayıp be adam...Böyle konular hoşuma gidiyor.
Olsun.Bu ikili dövüşlere başlamadan önce birbirlerinin öpücük alan adamlar... Artık ayrımcılık olmasın!!
Zoro kılıç ustası. King ise gagası ile itti. Pageone bile pençe atıp canını acıttı. Sen gelmiş ne diyorsun. Suit kesilmez değil. Fiziksel darbeye dayanıklı.King'in aşamadığı savunmayı Zoro aşamaz @kekomancer a katılıyorum.
İtti mi? Son hızda bir kamyon sana çarpsa beni kamyon mu itti dersin?Zoro kılıç ustası. King ise gagası ile itti. Pageone bile pençe atıp canını acıttı. Sen gelmiş ne diyorsun. Suit kesilmez değil. Fiziksel darbeye dayanıklı.
Kata bile kardeşleri boğazlamıştı. Elinde o mızrak varken üstelik..........King'in aşamadığı savunmayı Zoro aşamaz @kekomancer a katılıyorum.