Fazla hayal anacımEvettt. Nooooooldu ki ?
Fazla hayal anacımEvettt. Nooooooldu ki ?
Bu aralar Yamato'nun revaçta olması seni aldatmasın. Zoro bu serinin direğidir; taşıyıcı kolonudur. +8 büyüklüğündeki depremlere dayanır. Kuma bunu ispatlamıştır.Fazla hayal anacım
O da Zoro ve Sanji gibi değilÇünkü bu ikisi de aralarında atışıyor.
Luffy bile benim gözümde arc sonu yonkou olamayacakken Zorodan Wano sonu kendisini 4e katlamasını beklemiyorum.Bu aralar Yamato'nun revaçta olması seni aldatmasın. Zoro bu serinin direğidir; taşıyıcı kolonudur. +8 büyüklüğündeki depremlere dayanır. Kuma bunu ispatlamıştır.
Ama senin bilmediğin bir şey var sanırım ona göre Zoro>LuffyLuffy bile benim gözümde arc sonu yonkou olamayacakken Zorodan Wano sonu kendisini 4e katlamasını beklemiyorum.
Yamatonun durumu ayrı. Baksana benden sonra millet de Yamato>Zoro demeye başlamış
Yok böyle düşündüğünü biliyorum o yüzden benim gözümde yazdımAma senin bilmediğin bir şey var sanırım ona göre Zoro>Luffy
Arc sonu yonkou demiyorum yav. Orda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım @Cavendish.Luffy bile benim gözümde arc sonu yonkou olamayacakken Zorodan Wano sonu kendisini 4e katlamasını beklemiyorum.
Yamatonun durumu ayrı. Baksana benden sonra millet de Yamato>Zoro demeye başlamış
Arc sonu değilse arkandayımArc sonu yonkou demiyorum yav. Orda bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım @Cavendish.
Yamato ve Zoro konusunda çok yanılıyorsun/uz.