Ayrıca Zorocu tokatlamak sıkar ben hiç yemedim ama battalgazi tokatlıyor diyorlar o kadarAma güç konusunda değil zoronun wanoda hiçbir şey yapmamasında
Son düzenleme:
Ayrıca Zorocu tokatlamak sıkar ben hiç yemedim ama battalgazi tokatlıyor diyorlar o kadarAma güç konusunda değil zoronun wanoda hiçbir şey yapmamasında
Ders alcam reistenAyrıca Zorocu tokatlamak sıkar ben hiç yemedim ama battalgazi toparlıyor diyorlar o kadar
Sanji dizini kırmadı ama kantarı kırdı, suitle beraber Zoroyla eşit durumu geride bıraktı. Tahterevalli de Sanji ağır bastı tutanaktan tutunamıyan Zoroyu aya fırlattı.Sanji dizini kırsın, yemeğini yapsın
Enmanın Zorosu üç kılıçla ikiye bir daldı Apooyu alamadı, Kara tonfa Apoo.Zori de kendini deldirip ayak takımının peşinde koşturmaktan başka bir nane yemiyor ama
Kendisi kostüm giymeye alışkın, Judge'un çocuğu artık ''neko neko ni'' diye gezer durur.Zoro, Sanj'ye mini boy Neko Maid kostümü giydirir ve getir götürünü yaptırır...
Yamato>Zoro>Sanji.Yamato ikisini de döver.
Çünkü bu ikisi de aralarında atışıyor.King ve Queen 'ni daha az biliyoruz Zoro ve Sanjiyi neden hep bu ikisine benzetiyoruz