Evet evt tam o etki.Adamı Sanjici yapar etkisi aldım
Evet evt tam o etki.Adamı Sanjici yapar etkisi aldım
Görmemen iyi oldu genç Yamato. İmanını sorgulardın.
Teşekkürler meraktan kuduruyorumÖyle bir olaya tartışma diyemezsin.
Konferans diyebilirsin.Reis tartışmaz ,rakibine konferans vererek onu eğitir.
265 başlangıç 266 bitiş.Teşekkürler meraktan kuduruyorum
Bundan birkaç tane daha görürsem ben de Battalgazi ordusuna katılcamSus bana onu savunma, bu değilmiydi ben Allaha(Celle Celalühü) dua etmem diyen. İşte böyle kibirli insanlar sonra gelir aciz kullara secde ederler.
Vistaya yollasaydı birbirlerine gül atar kucaklaşırlardı, Vistada ona oğlum evladım derdi.Kuma, vanonun yerini bilmiyordur muhtemelen hem de ülkenin durum kötü imiş, oraya gidemezdi yani, o dönemlerde mifak dan kesin olarak güçlü diyebileceğimiz tek bi kılıç ustası kalıyor geriye o kişi de tabiki Battalgazi, çizer bunu yapmayarak hem zoroya hemde kendi ayağına sıkmıştır resmen.
Takip et de nasıl bir etkisi var gör. Cahil cahil dolanıyorsun forumda anca ilk ifade kullandığın günü falan hatırlaAdamı Sanjici yapar etkisi aldım
Cahil değilim be hocam her şeye yetişmeye çalışıyorum kendi çapımdaTakip et de nasıl bir etkisi var gör. Cahil cahil dolanıyorsun forumda anca ilk ifade kullandığın günü falan hatırla
Hahahaha 15 yaşındaki kıza böyle laf denirmi abi cok acımasızsın.Takip et de nasıl bir etkisi var gör. Cahil cahil dolanıyorsun forumda anca ilk ifade kullandığın günü falan hatırla
Gene geldin yaşımdan giriyosunHahahaha 15 yaşındaki kıza böyle laf denirmi abi cok acımasızsın.