Zoronun iyi gözükmesinin sebebi zayıf rakipleri adam, Sanji hep arc Patronlarıyla karşılaştı. Eee tabi ezikleri dövüp poz yapan Zoro iyi gözüktü taki Killer onu bayıltana kadar. Eğer şimdi yapılsa bu anket Sanji kazanabilir bence.
He ben onu baktım Zoro önde gidiyo baya atsam noolur atmasam nooldur diye attım.Sende 1. Şıkka Oy attığın için olabilir mi
kıl payı falan da değil :/
Çok normal çünkü Zoro>Sanji gibi bi gerçek varDiğer 3 şıkkı topluyorum yine kazanamıyor
Hiç mi yanlış konuşmazsın sen ?Zoronun iyi gözükmesinin sebebi zayıf rakipleri adam, Sanji hep arc Patronlarıyla karşılaştı. Eee tabi ezikleri dövüp poz yapan Zoro iyi gözüktü taki Killer onu bayıltana kadar. Eğer şimdi yapılsa bu anket Sanji kazanabilir bence.
Manga da Zoro Luffy’den güçsüz olduğunu ağzından söylese bile Zoro’nun Luffy’den güçlü olduğunu düşünecek tipler var. 100 kere açsak anketi yine sanji çıkmaz .Zoronun iyi gözükmesinin sebebi zayıf rakipleri adam, Sanji hep arc Patronlarıyla karşılaştı. Eee tabi ezikleri dövüp poz yapan Zoro iyi gözüktü taki Killer onu bayıltana kadar. Eğer şimdi yapılsa bu anket Sanji kazanabilir bence.
Zoro vs Luffy tartışmalarının ciddi tartışıldığını görmedim hiç.Eskiden Zoro Luffy tartışmaları olurdu Zoro vs Sanji de yeni çıktı. Hep lobicilik faaliyetleri bunlar hayırlı işler. İstediğinizi elde ettiniz Sanjiciler ama anketi vermeyiz.
Reyiz ufak bir hata vardı.Teki 6. diğeri 7. komutan seviyesidir. İkisi arasında ne kadar fark olabiliyorsa artık.. Yani Allah affetsin ne diyeyim :s