Garp'ın Xebec ile olan dövüşüne benziyordu aslındaSana korsanfanın kahramanı ünvanı böyle mi verildi yani ?
Tek fark yanımda bir Roger yoktu
Garp'ın Xebec ile olan dövüşüne benziyordu aslındaSana korsanfanın kahramanı ünvanı böyle mi verildi yani ?
Bunu diyen ilk kişi değilsinResimlerde Japon'a benziyorsun. Zorocu ajanı olmandan korkuyorum xS
Roger da bir Luffy fanıdır kesin Alpamis olabilir.Garp'ın Xebec ile olan dövüşüne benziyordu aslında
Tek fark yanımda bir Roger yoktu
Yorumu böyle okudumZoro benim hep kalbimde olan bir karakter çünkü Sanji yokken onu seviyordum ve benim savaşım hiç zoro ile olmadı.
Ben dns, dünya düzcü ve sağ koluyla tek başına vs atmış birisiydim.
Herkes saygı duyup susup tartışmamızı okurdu.
Hatta özelden geri dön sana ihtiyacımız var diyenler bile oldu ama o günler geride kaldı be piçakçı.
Yok ya onun tek rakibi vardı o da @RedTeroRRoger da bir Luffy fanıdır kesin Alpamis olabilir.
Sanji>Zoro demeyen adamın aramızda yeri yok.Zoro benim hep kalbimde olan bir karakter çünkü Sanji yokken onu seviyordum ve benim savaşım hiç zoro ile olmadı.
Ben dns, dünya düzcü ve sağ koluyla tek başına vs atmış birisiydim.
Herkes saygı duyup susup tartışmamızı okurdu.
Hatta özelden geri dön sana ihtiyacımız var diyenler bile oldu ama o günler geride kaldı be piçakçı.
Battal reis bi ara hızını alamayıp Sanji fanlarına da giydirmişti.KF tarihin gördüğü en özel fan @BattalGazi dir. Kendisinin Sanji fanı olması Sanji fanlarının, bu foruma tercih etmesi ise KF'nin kazancıdır.
Valla seni çok yadırgadım şu anda.Karolla efsanesini ne çabuk unuttun yahu Ondan özeli zor gelir.KF tarihin gördüğü en özel fan @BattalGazi dir. Kendisinin Sanji fanı olması Sanji fanlarının, bu foruma tercih etmesi ise KF'nin kazancıdır.