Ya işte gördünmü gözünde büyüttüğün Zoronun ne kadar aciz ve fakir bir zavallı olduğunu.Hiç böyle bakmamıştım.
Ya işte gördünmü gözünde büyüttüğün Zoronun ne kadar aciz ve fakir bir zavallı olduğunu.Hiç böyle bakmamıştım.
Ulan Zoro sende ne adam çıktın be püü püü hahahahaYa işte gördünmü gözünde büyüttüğün Zoronun ne kadar aciz ve fakir bir zavallı olduğunu.
Yaşayan efsanesin anasını satayım. Saygı duyuyorumSus bana onu savunma, bu değilmiydi ben Allaha(Celle Celalühü) dua etmem diyen. İşte böyle kibirli insanlar sonra gelir aciz kullara secde ederler.
Sende gençliğimi görüyorum aferin böyle devam.Sus bana onu savunma, bu değilmiydi ben Allaha(Celle Celalühü) dua etmem diyen. İşte böyle kibirli insanlar sonra gelir aciz kullara secde ederler.
Reis forumdaki en iyi yorumlardan ellerine sağlıkSus bana onu savunma, bu değilmiydi ben Allaha(Celle Celalühü) dua etmem diyen. İşte böyle kibirli insanlar sonra gelir aciz kullara secde ederler.
Gün gelecek forumun sağ üst köşesinde çıkan yazılardan biri olacak bu yorumReis forumdaki en iyi yorumlardan ellerine sağlık
Sen ılık Sanji faniydin.Yok Zoroyu da severim yok bilmem ney.Yeme milleti eyy historya!Sende gençliğimi görüyorum aferin böyle devam.
Zoro benim hep kalbimde olan bir karakter çünkü Sanji yokken onu seviyordum ve benim savaşım hiç zoro ile olmadı.Sen ılık Sanji faniydin.Yok Zoroyu da severim yok bilmem ney.Yeme milleti eyy historya!
Sana korsanfanın kahramanı ünvanı böyle mi verildi yani ?Zoro benim hep kalbimde olan bir karakter çünkü Sanji yokken onu seviyordum ve benim savaşım hiç zoro ile olmadı.
Ben dns, dünya düzcü ve sağ koluyla tek başına vs atmış birisiydim.
Herkes saygı duyup susup tartışmamızı okurdu.
Hatta özelden geri dön sana ihtiyacımız var diyenler bile oldu ama o günler geride kaldı be piçakçı.
Resimlerde Japon'a benziyorsun. Zorocu ajanı olmandan korkuyorum xSZoro benim hep kalbimde olan bir karakter çünkü Sanji yokken onu seviyordum ve benim savaşım hiç zoro ile olmadı.
Ben dns, dünya düzcü ve sağ koluyla tek başına vs atmış birisiydim.
Herkes saygı duyup susup tartışmamızı okurdu.
Hatta özelden geri dön sana ihtiyacımız var diyenler bile oldu ama o günler geride kaldı be piçakçı.