Akainu gibi adam yemin ediyorum.KF tarihin gördüğü en özel fan @BattalGazi dir. Kendisinin Sanji fanı olması Sanji fanlarının, bu foruma tercih etmesi ise KF'nin kazancıdır.
Akainu gibi adam yemin ediyorum.KF tarihin gördüğü en özel fan @BattalGazi dir. Kendisinin Sanji fanı olması Sanji fanlarının, bu foruma tercih etmesi ise KF'nin kazancıdır.
Battalgazi gerçek bir efsane kendisi tek atımlık kurşun değil. Ne yazıyorsa kurallar dahilinde gayet resmi ve imanlı bir şekilde giydiriyor. Allah yolunu açık etsinValla seni çok yadırgadım şu anda.Karolla efsanesini ne çabuk unuttun yahu Ondan özeli zor gelir.
Kuma, vanonun yerini bilmiyordur muhtemelen hem de ülkenin durum kötü imiş, oraya gidemezdi yani, o dönemlerde mifak dan kesin olarak güçlü diyebileceğimiz tek bi kılıç ustası kalıyor geriye o kişi de tabiki Battalgazi, çizer bunu yapmayarak hem zoroya hemde kendi ayağına sıkmıştır resmen.Ben şahsen Zoroyu Oda Wanoya yollasaydı daha memnun olurdum, gidip rakibinden eğitim almakta nedir ne anlamı kaldı senin rüyanın at o rüyayı çöpe artık.
Biz de denk gelmiyoruz zaten merak etme. Adam yazdığı an mevzu bitiyor ortada bir tartışma olmuyor kiDaha hiç @BattalGazi tartışmasına denk gelmedim ne kaybettim?
Ben tartışamadan kaybettim öyle düşün...Daha hiç @BattalGazi tartışmasına denk gelmedim ne kaybettim?
Aynen öyle.Böyle miydi?
Görmemen iyi oldu genç Yamato. İmanını sorgulardın.Daha hiç @BattalGazi tartışmasına denk gelmedim ne kaybettim?
Öyle bir olaya tartışma diyemezsin.Daha hiç @BattalGazi tartışmasına denk gelmedim ne kaybettim?
Biz de denk gelmiyoruz zaten merak etme. Adam yazdığı an mevzu bitiyor ortada bir tartışma olmuyor ki
Adamı Sanjici yapar etkisi aldımO yorum yazdığında tartışma olmaktan çıkıyor zaten. Ohara'ya bomba atan Akainu etkisi...