Kulağını tıkasın.Ses dalgalarını nasıl engellesin? Odaklanmadığı sürece hala Kata gibi göremiyo o da ayrı. Bazı güçlerin zayıflığını bilmedem yenmek çok zor ve Apoonunki de bunlardan biri
Çok sığ bakıyosunuz
Kulağını tıkasın.Ses dalgalarını nasıl engellesin? Odaklanmadığı sürece hala Kata gibi göremiyo o da ayrı. Bazı güçlerin zayıflığını bilmedem yenmek çok zor ve Apoonunki de bunlardan biri
Çok sığ bakıyosunuz
İlk kez darbe alıyor nerden bilsin kulağını tıkaması gerektiğiniKulağını tıkasın.
Görünürden bahsettin ondan öyle dedim yoksa Apoo Kizarudan güçlüdür demedimSes dalgalarını nasıl engellesin? Odaklanmadığı sürece hala Kata gibi göremiyo o da ayrı. Bazı güçlerin zayıflığını bilmedem yenmek çok zor ve Apoonunki de bunlardan biri
Çok sığ bakıyosunuz
Geleceği görerek.İlk kez darbe alıyor nerden bilsin kulağını tıkaması gerektiğini
La geleceği görüp adam'ın zayıflığını nereden görsün? Adam normal yumruk,kılıç vs ile saldırmıyor ki. Alan saldırısı yapıyor. Yani o durum da geleceği görmesi de onu kurtarmazdı. Zayıflığını öğrenince zaten meyvenin işlevi bitiyor.Geleceği görerek.
3 dakika ilerisini görürse Killer'in konuşmasını görür ve ona göre önlem alırdı. Kata dakikalar öncesinden kimin ne söyleyeceğini biliyordu.La geleceği görüp adam'ın zayıflığını nereden görsün? Adam normal yumruk,kılıç vs ile saldırmıyor ki. Alan saldırısı yapıyor. Yani o durum da geleceği görmesi de onu kurtarmazdı. Zayıflığını öğrenince zaten meyvenin işlevi bitiyor.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.3 dakika ilerisini görürse Killer'in konuşmasını görür ve ona göre önlem alırdı. Kata dakikalar öncesinden kimin ne söyleyeceğini biliyordu.
Bilemessin tabi. Apoo > luffy. Kata karşısındakinin lafını biliyor. Luffy daha saldırı alacağını bilmiyor.Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Reis zaten apoo top tier da falan yer almalı. Baksana adam dan 4 nova ayar yiyip kaçıyor. Bir de kaidou'ya bak. Adam yc8'lik adam dan darbe yiyor.Bilemessin tabi. Apoo > luffy. Kata karşısındakinin lafını biliyor. Luffy daha saldırı alacağını bilmiyor.
Zoro'ya bunu demezsin ama.Bilemessin tabi. Apoo > luffy. Kata karşısındakinin lafını biliyor. Luffy daha saldırı alacağını bilmiyor.