Battal reis forumdan çıkmamıştır umarım.Bu ikilinin tartışma zamanı geldiMevzu varmış
Jyabura'dan çok daha iyi ve efektif kullanıyordu. Hatta yaratıcılık ve meyvenin hakkını verme yönünden serideki en iyi Zoan kullanıcılarından olabilir Kaku.Kaku gibi meyvesini kullanmayı bilmiyen birini
Şuan bize yansıtılar apoo >>>>>> lutfyŞuanda bize yansıtılan bu zaten
Komik şaka. Kizaru bile Apoodan darbe almıştı. O zaman Apoo>Kizaru mu?Şuan bize yansıtılar apoo >>>>>> lutfy
Kizaru bayılmadı. Luffy bayıldı.Komik şaka. Kizaru bile Apoodan darbe almıştı. O zaman Apoo>Kizaru mu?
Wow wow ben Kizaru=Luffy mi dedim? Kizaru bile dememden Kizarunun daha güçlü olduğunu anlatmışım zaten.Kizaru bayılmadı. Luffy bayıldı.
Karşısında Zoro gibi zayıf bir rakip olduğunda meyvesiyle öyle oyuncak oynayabildi, ah orda Sanji olacaktı sen benle dalgamı geçiyon len it derdi ve bi tekmede alırdı.Jyabura'dan çok daha iyi ve efektif kullanıyordu. Hatta yaratıcılık ve meyvenin hakkını verme yönünden serideki en iyi Zoan kullanıcılarından olabilir Kaku.
Luffy darbe almadı. Fişi çekildi diyorum.Wow wow ben Kizaru=Luffy mi dedim? Kizaru bile dememden Kizarunun daha güçlü olduğunu anlatmışım zaten.