Yuh yani napmışda Luffy seviyesindeymiş saçmalığın daniskası, fandoma olan bütün güvenimi yitirdim.O dönem en çok Zoro>Luffy konuşuluyormuş
Yuh yani napmışda Luffy seviyesindeymiş saçmalığın daniskası, fandoma olan bütün güvenimi yitirdim.O dönem en çok Zoro>Luffy konuşuluyormuş
Ben de ilk duyunca çok şaşırmıştım ama baya tartışılmış buYuh yani napmışda Luffy seviyesindeymiş saçmalığın daniskası, fandoma olan bütün güvenimi yitirdim.
Sanji Zoroya bi fruit asortie atsaydı 3 tane Zoro çıkartırdı ondan.?3 sanji koysan belki 1 Zoro eder. O da belki.
O ne? Yeni okama tekniği mi?Sanji Zoroya bi fruit asortie atsaydı 3 tane Zoro çıkartırdı ondan.?
Reis sen nerdesin yaYuh yani napmışda Luffy seviyesindeymiş saçmalığın daniskası, fandoma olan bütün güvenimi yitirdim.
Oarsın bazukasını durduran teknik hemde bide Morianın gölgesiyle esnemişti. Zoro yeni kılıcıyla bi basit yumruğu zor durdurmuştu, hey gidi günler hey.O ne? Yeni okama tekniği mi?
Bi mesaj atsaydın görürdüm arada bakıyom ama her yere yetişemiyoz tabi.Reis sen nerdesin ya
Geçen gün meydan muharabesi oldu ortalıkta yoktun.Millet beni atarlı agresif bilir oldu , sen olsaydın daha sakin geçerdi
Sen yanlış hatırlıyorsun başka seri o!Kaku gibi meyvesini kullanmayı bilmiyen birini zorla yenen Zoro, Sanji gibi yılların usta meyve ve tekkai kullanıcısını yenen Sanjinin yanından geçmez. Zaten Enies Lobyde galiba Sanjinin Zorodan güçlü olduğu konuşuluyodu gibi geliyor bana. Zoro Thriller barkta bıçaklanmış Sanji karşısında iyi gözüksede o seviyede bıçak yarasıyla bir arc savaşan Sanjiyle baygın Zoro denk olmaz.?