Sanji ayaklarıyla zorodan yosun şarabı yapar sonra kana kana içer
Luff-Zoro nun Zoro-Sanjiden daha yakın olduğunu bu arc kabul edeceksiniz diye düşünüyorumSanji asla Zorodan güçlü olmadı. Şuanda değil ve olmayacak da. Tayfa içi güç dengesi belli.
@Kaizokou Gari sadece Sanji avukatlığı yapmıyorum
Benim avatarımdan kesmedin değil mi
Mihawkı yenince bunu düşünebilirim ama şuan değil.Luff-Zoro nun Zoro-Sanjiden daha yakın olduğunu bu arc kabul edeceksiniz diye düşünüyorum
Mihawkı yener mi bilmiyorum ama geçeceği kesinMihawkı yenince bunu düşünebilirim ama şuan değil.
Gene durum Sanjiye geliyo Sanji o derece güçlenir mi diye düşünüyorum. Tam kestiremiyorum. O yüzden hikaye sonunda Zoro net olarak Luffye yakın olcak diyemem şimdilik. Siz zaten Luffye yakın diyosunuz sizde sorun yok. Ama ben emin değilimMihawkı yener mi bilmiyorum ama geçeceği kesin
Sanji potansiyeli olan ama hedefi güçlenmek olmayan bir karakter Luffy dünyanın en güçlü adamı olursa Zoro da en güçlü kılıç ustası olarak ikinci en güçlü olur ama Sanji bu durunda geride kalırGene durum Sanjiye geliyo Sanji o derece güçlenir mi diye düşünüyorum. Tam kestiremiyorum. O yüzden hikaye sonunda Zoro net olarak Luffye yakın olcak diyemem şimdilik. Siz zaten Luffye yakın diyosunuz sizde sorun yok. Ama ben emin değilim
Bunu ben de anlayabiliyorum ama Sanji en az YC1i rahatlıkla devirebilcek biri olmalı. Hayalinden dolayı değil. Bulunduğu tayfadan dolayı. Zoro da zaten tayfasından dolayı bu kadar güçlenme fırsatı bulcakSanji potansiyeli olan ama hedefi güçlenmek olmayan bir karakter Luffy dünyanın en güçlü adamı olursa Zoro da en güçlü kılıç ustası olarak ikinci en güçlü olur ama Sanji bu durunda geride kalır
Ama bu Zoronun Luffy ye daha yakın olduğu gerçeğini değiştirmezBunu ben de anlayabiliyorum ama Sanji en az YC1i rahatlıkla devirebilcek biri olmalı. Hayalinden dolayı değil. Bulunduğu tayfadan dolayı. Zoro da zaten tayfasından dolayı bu kadar güçlenme fırsatı bulcak