Usopp ve nami bile zaman atlamasından beri zoro’dan güçlü rakiplerle savaştı. Zoro’nun sürekli güçlü görünmesi çok normal.
Gitsin düzgün adamlarla savaşsın, 1-2 kılıç tokuşturup bırakmasın. Ondan sonra güçlüymüş deriz.
herif tavşan kızı bile takip edemedi elektrik yedi. Siz king’in saldırısını yemez diyorsunuz.
zoro bence de öndedir. Önceki bölümün sonunda luffy’nin yakınında zoro ve jimbe’nin durması, bu bölümde devleri zoro ve jimbe’nin durdurması da gösteriyor ki sanji’nin güç sıralamasındaki yerini jimbe kapmış. Ancak farkı fazla abartıyorsunuz.
hız-dayanıklılık
Kenbunshoku-armament
Uçma-slash
Birbirlerine kıyasla avantajları bunlardı. Dayanıklılık farkı kalmadı. Aynı hasarı alsalar ayakta kalan zoro olur ama aynı saldırıyı yediklerinde sanji’nin alacağı hasar daha az olur. Kim daha dayanıklıdır bilemem ama fark kalmadı artık.
Teach şuan en iyi meyveleri toplayıp tayfasına veriyor. Görünmezlik nasıl değerli bişeyse tayfasındaki en güçlü adama vermiş bunu. Sanji’de şuan bu güç de var.
hasara baksak, sanji’nin çığlık attırarak dövdüğü page one luffy’nin elephant gun’ına “az daha vursa belki çenem yerinden çıkabilirdi” diyor. Orda diable jumbe bile görmemiştim ben.
Zoro yeni kılıcıyla geçmiştir. Ama bunu da tahminen söylüyoruz pozisyonundan dolayı. Bu adam zaman atlamasından beri 1 kere düzgün seviyede birini indirmedi. Nami, usopp, brook, robin, franky daha çok iş yaptı.
Bu adam güçlü değildir o yüzden ezikler seçiyor demiyorum. Durun önce bi görelim güçlü olduğunu, sonra sanji suit de giyse kapatamaz farkı dersiniz.
Herife sağ kolun dinazor formu ciddi hasar vermemiş, başka bi sağ kolun seçerek aldığı meyve gücüne sahip. Ben de zoro daha iyi çıkabilir diye bekliyorum özellikle enmayla. Ama durun önce altıncı komutan indirsin bari.
Judge’a ve shogun’a da pozisyonları iyi diye boş hype yapıldı. Tamam zoro kk sağ kolu olacak da luffy daha kk değil.