Ahahah ulan erkan
Aman dikkat et taşlarlar
Yolda yürürken ara sıra arkana falan bak aman diyim.
Ahahah ulan erkan
Aman dikkat et taşlarlar
asfdasfdg bu gif e inandığım için atmadım sadece yorumlansın diyeAhahah ulan erkan
Aman dikkat et taşlarlar
Yolda yürürken ara sıra arkana falan bak aman diyim.
Yorumlanacak bir yeri yok kiasfdasfdg bu gif e inandığım için atmadım sadece yorumlansın diye
Bu cümle çok hoşuma gitti. İyi dedin sen bunu.yok zaten zoro kadar güçlenebileceği düşüncesinde değilim fark her zaman olacaktır ama sanji de yerinde saymayacaktır.
Her Zoro'cu bunu diyor.Bu cümle çok hoşuma gitti. İyi dedin sen bunu.
Yorum beğenme tuşu ne zaman gelecek ya.
jinbei dövüşte de çok iyi ama luffy bir aşırılık yaptığında jinbei durdurmuyor mu onu ya da onun istediği biçimde yönlendirebiliyor.Zaten az kişilik bir tayfada birden fazla görev bulunabilir ama jinbei saf sadece dövüş gücü için tayfaya katılmamıştır oda tarafından.Bundan sonra da luffy nin akıllıca seçimler yapması gereken anlar gelicek jinbei karar verirken yardımcı olabilecektir diye düşünüyorum.Bence Akainu, BM dövüşleri ile Jinbei akıl hocası değil de dövüş için de uygun olduğunu gösterdi. Dumenci olur görev olarak.
Akıl hocası, zekisi olur tayfanin da komutan üçlüsü içinde yer alır. Ben Franky istiyorum ama Jinbeinin yaptıkları ortada.
Ne sandınn. Aklın yolu bir.Her Zoro'cu bunu diyor.
yav inari bir zorocunun gözünden ya da bir sanji severin gözünden farklı tepki verilebilir yorumdan kastım budur .Yorumlanacak bir yeri yok ki
Dümenci işte ikinci görevi :d WCI'da da söylendi ne dümen yapiyon Jinbe ha diyejinbei dövüşte de çok iyi ama luffy bir aşırılık yaptığında jinbei durdurmuyor mu onu ya da onun istediği biçimde yönlendirebiliyor.Zaten az kişilik bir tayfada birden fazla görev bulunabilir ama jinbei saf sadece dövüş gücü için tayfaya katılmamıştır oda tarafından.Bundan sonra da luffy nin akıllıca seçimler yapması gereken anlar gelicek jinbei karar verirken yardımcı olabilecektir diye düşünüyorum.
objektif olmaya çaışıyorum sadeceBu cümle çok hoşuma gitti. İyi dedin sen bunu.
Yorum beğenme tuşu ne zaman gelecek ya.