İşte böyle olacaksın derdim de Sanji böyle harcanmaz. Monster trio dağılmazzaten olması gerekiyorda olmaz ise monster trio tarihe karışır.Olmasını da isterim.
İşte böyle olacaksın derdim de Sanji böyle harcanmaz. Monster trio dağılmazzaten olması gerekiyorda olmaz ise monster trio tarihe karışır.Olmasını da isterim.
Yalnız bu resimlerle wortgende takıldığın ortaya çıkıyorzaten olması gerekiyorda olmaz ise monster trio tarihe karışır.Olmasını da isterim.
Luffy yerini Jinbei'ye devredecek gibi.İşte böyle olacaksın derdim de Sanji böyle harcanmaz. Monster trio dağılmaz
Estağfurullah. O davamızın haklılığından.Reyiz yine haklısın..
Sanji Mariana Çukuru'na girmiş, çıkması zor.Gen uyanışı Hazan Suyu, Sandaili seviyeye getirmez mi?
Hee gördüm onuBen de aklım gidik sandım.
Gördün mü onu? Elim ayağım birbirine dolandı. Düzeltemedim.
Sonunda doğru konuşan biri.Sanji bence Zoro'dan çok daha güçlü. Ama sadece yemek yapma konusunda.
katılıyorumİşte böyle olacaksın derdim de Sanji böyle harcanmaz. Monster trio dağılmaz
jinbei yi ben daha çok tayfanın akıl hocası olarak görüyorum luffy e danışmanlık yapar biçimde tottoland de balıkadam adasında da bunu iyice belli etti.Yalnız bu resimlerle wortgende takıldığın ortaya çıkıyor
Luffy Kaido ile aşık atarsa Sanji Zoro Jinbei yeni trio olur.
yok zaten zoro kadar güçlenebileceği düşüncesinde değilim fark her zaman olacaktır ama sanji de yerinde saymayacaktır.Gen uyanışına kadar Zoro Shodai Kitetsu'yu da alır. Aşçı da o farkı kapatamaz.
Bence Akainu, BM dövüşleri ile Jinbei akıl hocası değil de dövüş için de uygun olduğunu gösterdi. Dumenci olur görev olarak.jinbei yi ben daha çok tayfanın akıl hocası olarak görüyorum luffyi danışmanlık yapar biçimde tottoland de balıkadam adasında da bunu iyice belli etti.