Gen uyanışı Hazan Suyu, Sandaili seviyeye getirmez mi?Sanji'nin 10 gardırop elbisesi olsun yine de Zoro'yu yakalayamaz. Geçemez demiyorum bakın, yakalayamaz.
Gen uyanışı Hazan Suyu, Sandaili seviyeye getirmez mi?Sanji'nin 10 gardırop elbisesi olsun yine de Zoro'yu yakalayamaz. Geçemez demiyorum bakın, yakalayamaz.
Aynı şekilde Teach, WB ve Akainu konularında da. :\Çok ilginç bir insan. Op ile ilgili herhangi bir siteye baktığımızda bu arkadaşı mutlaka Mihawk konularında görüyoruz. :/
Evet. Yanlışlıkla silmiş oldum.Bu mesajı zaten atmamış mıydın? Silip tekrar mı yazdın? Hayatı sorgular oldum sayende.
Ben gen uyanışının ciddi bir power up verebileceği düşüncesindeyim sanjinin olası en büyük power up ihtimali de gen uyanışı olarak görünüyor sanki.Gen uyanışı Hazan Suyu, Sandaili seviyeye getirmez mi?
Ben de senin milleti alıntılarken yanlışlıkla kendi mesajını da alıntı içine koyduğundan dolayı mesajı silip tekrar yazman yüzünden sorgular oldum.Bu mesajı zaten atmamış mıydın? Silip tekrar mı yazdın? Hayatı sorgular oldum sayende.
Ben gen uyanışı ile YC2 ayarı olabileceğini düşünüyorum. Üstüne suitle beraber tabiiBen gen uyanışının ciddi bir power up verebileceği düşüncesindeyim sanjinin olası en büyük power up ihtimali de gen uyanışı olarak görünüyor sanki.
Ben gen uyanışının ciddi bir power up verebileceği düşüncesindeyim sanjinin olası en büyük power up ihtimali de gen uyanışı olarak görünüyor sanki.
Gen uyanışı olmayacak. Diğer çocukların gen uyanışı yüzünden saç renkleri değişmişti. Bundan sonra siyah saçlı Sanji olacak ise başka. XDBen gen uyanışı ile YC2 ayarı olabileceğini düşünüyorum. Üstüne suitle
zaten olması gerekiyorda olmaz ise monster trio tarihe karışır.Olmasını da isterim.Ben gen uyanışı ile YC2 ayarı olabileceğini düşünüyorum. Üstüne suitle beraber tabii
Gen uyanışına kadar Zoro Shodai Kitetsu'yu da alır. Aşçı da o farkı kapatamaz.Ben gen uyanışının ciddi bir power up verebileceği düşüncesindeyim sanjinin olası en büyük power up ihtimali de gen uyanışı olarak görünüyor sanki.