Zoro kaidoyu yaracak adam olacak, sanji? fıss
Zoro Mihowk'u yarmış diyorlar.Zoro kaidoyu yaracak adam olacak, sanji? fıss
Reyiz sana mod falan demez harcarlar :dBunların yolu yol değil. Biri babasının verdiği kutu kola ile güçleniyor, diğeri kayınbabasının kılıcını hacılıyor falan. Kid gibi gerçek erkeklerin maceralarını okumak istiyoruz artık.
Reyiz sana mod falan demez harcarlar :d
Bir tarafa laf atarsın anlarım da, 2 tarafla kimse baş edemez. xd
Ana karakter ve arkadaşlarını kapsamıyor ya bu gibi yan etkiler Bi de bu gen uyanışının olacağına nedense ben inanmıyorum la :S Duyguları silinmemiş ve fiziksel kabiliyetleri Germa yöntemleriyle geliştirilememiş, başarısız modifiye insan dendi buna bilemiyorum. Hani en fazla Oda'nın elindeki bi kart olur, önemli bi anda masaya vurur pişti yapar işte.Gen uyanışı olmayacak. Diğer çocukların gen uyanışı yüzünden saç renkleri değişmişti. Bundan sonra siyah saçlı Sanji olacak ise başka. XD
Öyle olsun. Geppo falan öğrenmiş diğer stilleri de öğrenebilir. Kaçmayı düşünmek yerine keşke Rankyaku'yu falan da düşünseydi.Ana karakter ve arkadaşlarını kapsamıyor ya bu gibi yan etkiler Bi de bu gen uyanışının olacağına nedense ben inanmıyorum la :S Duyguları silinmemiş ve fiziksel kabiliyetleri Germa yöntemleriyle geliştirilememiş, başarısız modifiye insan dendi buna bilemiyorum. Hani en fazla Oda'nın elindeki bi kart olur, önemli bi anda masaya vurur pişti yapar işte.
O zaman da Zoro'nun espirisi azalıyor reyiz, slashı da Sanji atacaksa ohooo...Öyle olsun. Geppo falan öğrenmiş diğer stilleri de öğrenebilir. Kaçmayı düşünmek yerine keşke Rankyaku'yu falan da düşünseydi.
Zoro'ya kılıç kullanmayı ve slash atmayı kim öğretti sanıyorsunO zaman da Zoro'nun espirisi azalıyor reyiz, slashı da Sanji atacaksa ohooo...