O direkt pes etti sayılabilir bir bakıma luffy gidene kadar kalkmadı korkudan .Page-one payılmadı ya. O sayılmaz bence.
O direkt pes etti sayılabilir bir bakıma luffy gidene kadar kalkmadı korkudan .Page-one payılmadı ya. O sayılmaz bence.
Hah işte anca Bellamy'i tekler. Rika kaçar.Allah aşkına tamam Yeter .
100k ödülü varken 55k ödüllü belammye tek atan luffy 1,5M ödülü varken 320k lık zoroya mı atamayacak.
Page-one,kutsal ejder,hayrudin (yazılışı aklıma gelmedi), marineforddaki dev, deniz canavarlarını unutmayalım güle güle.Hah işte anca Bellamy'i tekler. Rika kaçar.
Ooo tamam o zaman şimdi ikna oldum. Kutsal ejder kısmı özellikle son noktayı koydu. Adam 800 yıllık hükümeti yönetenlere tek atmış Zori kim ki.Page-one,kutsal ejder ve deniz canavarını unutmayalım güle güle.
Tek atar yorumu doğru demiyorum da sunduğun örnek saçma değil mi ? sanki sadlırıya tamamen maruz kalmış sanki tamamen maruz kaldıktan sonra kendi hiç minklerden mucize ilacı almamış gibi yorum atıyorsunNiye baştan okuyayım ? Tek atar demişsin... Bu saldırıdan bile tek yememiş, dövüşmeye devam etmiş, o da yetmemiş Kaido'yu çizmiş birine anca uykusunda tek atarsın.
Yok ağa ben anladım artık onlara göre Zoro tüm saldırıyı sonuna kadar tankladı o sırada treni durduran Superman pozu veriyordu tabi ardından kaido ile inanılmaz 1vs1 çarpışması sonucu kaidoya kalıcı yara bıraktı luffy gelmese kaidoyu kesecekti ama işte luffy yine yaptı yapacağını. Ayrıca Zoro king ile dövüşmek için e.oda tarafından zayıflatıldı.Tek atar yorumu doğru demiyorum da sunduğun örnek saçma değil mi ? sanki sadlırıya tamamen maruz kalmış sanki tamamen maruz kaldıktan sonra kendi hiç minklerden mucize ilacı almamış gibi yorum atıyorsun
Tabiki bu o kadar kolay birşey değil bak Zoro onu bile yapamadı .Ooo tamam o zaman şimdi ikna oldum. Kutsal ejder kısmı özellikle son noktayı koydu. Adam 800 yıllık hükümeti yönetenlere tek atmış Zori kim ki.
Saldırıya tamamen maruz kalmış ne demek ? Zoro'nun suçu bu saldırının kapladığı alan kadar büyük olmamak mı oldu şimdi ? Bu boyutta bir şeye daha nasıl tamamen maruz kalabilirTek atar yorumu doğru demiyorum da sunduğun örnek saçma değil mi ? sanki sadlırıya tamamen maruz kalmış sanki tamamen maruz kaldıktan sonra kendi hiç minklerden mucize ilacı almamış gibi yorum atıyorsun
Olayın Zoro ile zerre kadar alakası yok. Luffy, Zoro'ya da tek atamaz , Kata'ya da King'e de Marco'ya da... Bu seviyelere çıkmış adamlar hiç kimseden tek yemez.Yok ağa ben anladım artık onlara göre Zoro tüm saldırıyı sonuna kadar tankladı o sırada treni durduran Superman pozu veriyordu tabi ardından kaido ile inanılmaz 1vs1 çarpışması sonucu kaidoya kalıcı yara bıraktı luffy gelmese kaidoyu kesecekti ama işte luffy yine yaptı yapacağını. Ayrıca Zoro king ile dövüşmek için e.oda tarafından zayıflatıldı.
nE ilk yazdığın sorularda ciddi değilsin di mi ? lan ne alaka Law kurtardı ya o saldırıdan senin yazdığın yorum o tarzda dedim minklerden ilaç alıp almaması umrumda değil attığın yorumu okursan ne dediğimi anlarsınSaldırıya tamamen maruz kalmış ne demek ? Zoro'nun suçu bu saldırının kapladığı alan kadar büyük olmamak mı oldu şimdi ? Bu boyutta bir şeye daha nasıl tamamen maruz kalabilir
Minklerden mucize ilacını almasında ne gibi bir sorun var onu anlamadım... Kırılmadık kemik kalmadı adamda ama ona rağmen ayakta kaldı ve tüm gücünü tüketene kadar da durmadı.
Sen hangi saldırıdan bahsediyorsun ?nE ilk yazdığın sorularda ciddi değilsin di mi ? lan ne alaka Law kurtardı ya o saldırıdan senin yazdığın yorum o tarzda dedim minklerden ilaç alıp almaması umrumda değil attığın yorumu okursan ne dediğimi anlarsın
Bundan bahsediyorum ben.Çünkü Luffy'nin herhangi bir saldırısı bu saldırıdan daha güçlüdür.