Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
Kendinizi inandırmışsınız bir şeye yıllardır aynı savunmalar. Sonra bu kılıçcılar birde mangayı düzgün okuyun demiyor mu tam komedi valla. :D
Ne alaka? Kk olmak için tayfa gerektiği daha ilk bölümde shanks söylüyor. Benden güçlü tayfan kurman lazım diyor sen ne diyorsun. Bilmiyorsunuz bari konuşmayın.

Kendinizi inandırmışsınız bir şeye yıllardır aynı savunmalar. Sonra bu kılıçcılar birde mangayı düzgün okuyun demiyor mu tam komedi valla. :D
Asıl komedi ne biliyor musun ? Bir şey bildiğini sanıp bir şey bilmeden yorum yapmak ve sonra da komik duruma düşmek. Aslında bilmemek ayıp değil. Benim de eksiğim olabilir başkasının da. Ama bilmediğin halde karşı tarafla dalga geçercesine yorum yaparsan sen dalga geçilecek duruma düşersin. Şimdi aşağıya atacağım sahneyi ve bunun gibi birçok paneli yorumlama becerin olsaydı zaten kk olmayı salt bireysel bir ünvan gibi yorumlamazdın ama ben yine de atıyorum ki yorum yapmadan evvel bir dahakine 2 kere düşün diye.

Hee son olarak...

Mangayı düzgün oku hahah.

Asıl komedi ne biliyor musun ? Bir şey bildiğini sanıp bir şey bilmeden yorum yapmak ve sonra da komik duruma düşmek. Aslında bilmemek ayıp değil. Benim de eksiğim olabilir başkasının da. Ama bilmediğin halde karşı tarafla dalga geçercesine yorum yaparsan sen dalga geçilecek duruma düşersin. Şimdi aşağıya atacağım sahneyi ve bunun gibi birçok paneli yorumlama becerin olsaydı zaten kk olmayı salt bireysel bir ünvan gibi yorumlamazdın ama ben yine de atıyorum ki yorum yapmadan evvel bir dahakine 2 kere düşün diye.

Hee son olarak...

Mangayı düzgün oku hahah.
Ben değil dalgayı geçen zaten siz oluyorsunuz çoğunlukla. Kendiniz hariç herkesin yanlış yorumladığına inanıyorsunuz. Ben KK olmak tamamen bireysel güçle alakalı bir şeyde demiyorum ayrıca fakat tamamen tayfa meselesi olmadığı da belli. En iyi ben bilirim gibi iddiam da yok. Ama fanlık içeren duygularımı da önüne koymuyorum serinin. Forumun çoğunluğunun gözünde kimin komik duruma düştüğü belli zaten. İki üç kafadar takılmaya devam edin siz ne diyeyim. Mangayı okuma şeklimden de memnunum teşekkürler.

ee? luffy de en son sağ kolla dövüştü. Üzerinden 1 ay geçmedi şimdi de zoro dövüşüyor. İkisi de kaido işe dövüştü? Nerede fark? Ayrıca rakibe bakarak mı seviye güdücez? Zoro, dressrosada dövüşseymiş dofun içinden geçermiş. Dua edin dövüşmemiş. Gerçi size göre hody luffynin rakibi olduğu için hody > zoro idi zamanında da neyse :D
Katakuri bir kere sağ kol üstüdür. Katakuri, King'i çay saatinde çay yudumlayıp sırt üstü donut yediği anda çıkardığı mochi kollarıyla döver. King en fazla uçarak uzaklaşır oradan. Zoro'nun dövüştüğü King ile Queen'i, Marco uzun bir süre tek başına tuttu. Yani Katakuri'yle kıyasladığın adama bak çay demle. Ben ikisinin yan yana ismini anmaya bile ar ederim.

İkiside Kaido'yla dövüştü diyorsun da Zoro, Luffy'den istifade etti. Kaido, "uzun zaman sonra ilk defa bu kadar heyecanlandım." diye Luffy'ye dalmaya çalışıyordu. Zoro'da o ara bir iki çizik attı, hatta Zoro için utanç sayılacak ama Big Mom ve Kaido, Zoro'ya değil Enma'ya dikkat çekti. Yani Luffy'den sonra çatıda en çok iş yapan kişi Enma'ydı, sonra Zoro'ydu. Luffy, Doffy ile kapışırken Zoro ancak onun kuş kafesini tutmaya çalışıyordu. Doffy, Zoro'yu iplemezdi bile, gerçi meyve yeteneği ip olduğu için iplerdi.:hhh: İyi ki de dövüşmemiş. Yoksa Luffy tayfasındaki ilk kaybını verirdi, Sanji sağ kol, Jinbe sol kol olurdu.

Ya Oda'nın kendisi dedi, Sanji ve Zoro Korsanlar Kralı'nın kanatları olacak adamlar. İki kanat görevini görüyorlar işte. İkisi bir araya gelse bir Luffy etmezler. Yıkımcılar nasıl Kaido etmezse, Luffy'nin kanatları da bir Luffy etmezler.

Hody'yi ipleyen var mıydı ki? Zoro'ya normal halinde daldı. Luffy'ye ise o hapları pençe pençe atıp daldı sonuç mu? Luffy Kaptan, Zoro Sağ kol olmaya devam etti.:respect::good:

Ben değil dalgayı geçen zaten siz oluyorsunuz çoğunlukla. Kendiniz hariç herkesin yanlış yorumladığına inanıyorsunuz. Ben KK olmak tamamen bireysel güçle alakalı bir şeyde demiyorum ayrıca fakat tamamen tayfa meselesi olmadığı da belli. En iyi ben bilirim gibi iddiam da yok. Ama fanlık içeren duygularımı da önüne koymuyorum serinin. Forumun çoğunluğunun gözünde kimin komik duruma düştüğü belli zaten. İki üç kafadar takılmaya devam edin siz ne diyeyim. Mangayı okuma şeklimden de memnunum teşekkürler.
O zaman DEiKU unvanıyla kk ünvanını aynı şeymiş gibi aynı kefeye koyup -beni geçmekten zor- muhabbetine çevirmeyin olayı. Sonra biz tam olarak öyle de demedik böyle de demedik gibi çarkıfelek programına dönmesin ortalık :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık