Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
>Sanji vs Lufi olursa Lufi çok büyük avantaja sahip çünkü Lufi kaba kuvvet ile Sanji'ye üstü gelir, Sanji nazik adam. Zaten soylu, soylular çıtkırıldım oluyor. Lufi rahat alır.
>Zoro vs Lufi olursa Zoro Lufi için ters bir rakip çünkü kılıç ile Lufi'yi kesebilir. Lufi kesici aletlere karşı zayıf. Zoro'da ise üç kılıç var, biri kesmezse diğeri keser. Zoro rahat alır.
>Sanji vs Zoro olursa Sanji Zoro'ya karşı çok daha avantajlı çünkü Sanji okama tarzında usta muhtemelen, bu tarz ile savaşırsa Zoro presip gereği kesemez. Sanji rahat alır.

Yani güç dengesi Lufi<Zoro<Sanji<Lufi<Zoro<Sanji<Lufi<Zoro<Sanji.............. böyle bir döngü ile devam der.

Bizim tayfa daha dengeli bir tayfa.

Bir çok star barındırıyor içinde.

Diğer tayfalar ile kıyaslamayın lütfen.

Bakın Luffy'nin hayali Shanks ve tayfasını geçmek.

Özelliklede Shanks'ın tayfasının dengeli olduğu vurgulanıyor neden acaba ?

>Sanji vs Lufi olursa Lufi çok büyük avantaja sahip çünkü Lufi kaba kuvvet ile Sanji'ye üstü gelir, Sanji nazik adam. Zaten soylu, soylular çıtkırıldım oluyor. Lufi rahat alır.
>Zoro vs Lufi olursa Zoro Lufi için ters bir rakip çünkü kılıç ile Lufi'yi kesebilir. Lufi kesici aletlere karşı zayıf. Zoro'da ise üç kılıç var, biri kesmezse diğeri keser. Zoro rahat alır.
>Sanji vs Zoro olursa Sanji Zoro'ya karşı çok daha avantajlı çünkü Sanji okama tarzında usta muhtemelen, bu tarz ile savaşırsa Zoro presip gereği kesemez. Sanji rahat alır.

Yani güç dengesi Lufi<Zoro<Sanji<Lufi<Zoro<Sanji<Lufi<Zoro<Sanji.............. böyle bir döngü ile devam der.
Şuanki luffyi Zoronun kesebileceğine ihtimal veremiyorum maalesef luffynin tüm hakilerdeki ustalığı ile birlikte çok tehlikeli bir rakip oluyor, çoğu kişi kaidoyu kesti diye keser sanıyor ama bi açıp baştan izleyin kaido ile neredeyse hiç bire bir mücadeleye girmedi ve eminim kaido ile 1e1 mücadeleye girseydi silahını çekme şansını bulamadan olmuş olabilirdi.

Sen animeci olduğun için bunu attım. İstersen mangası da var :rolleyes:
Sanjiye laf söyleyenler şu rezilliğe şu kepazeliğe seslerini neden çıkarmadılar. Sanji Bigmomla konuştuğunda eşiti gibi karşısına geçti böyle secde etmedi kimseye. Sanji kula kulluk etmez uleyyyn. :D

Zoro fanları; Abi o resim şimdi cuma namazında çekilmiş, şimdi korona varya Zoro mesafeyi koruyor o yüzden yanındakiler gözükmüyor.
Buradada bak Sanji Zoroya nasihat vermiş ama demekki dinlememiş it herif. :D

Son düzenleme:
-KK olacağım
-Beni geçmekten daha zor

Mihawk'ın her sözüne niye " Aslında Allah orada öyle söylemek istemedi, yanlış çeviriden okuyorsun kardeşim?" muamelesi çeken yeni nesil dinci tayfa gibi tepki veriyorsunuz lan? :ehe: Her daim Mihawk mealcilerine mi başvuracağız ne demek istediğini anlamak için? Ne dediği açık işte. O sahneyi daha ilk izlediğimde bile "Herhalde alüminyum sen kimsin ellam?" demiştim. KK olmak için gereken bireysel güç tabi ki vitaminsiz Mihawk'ı geçmekten daha fazlasını gerektirecek. Ya ne olacaktı? :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık