Bahçede gördün bahçıvan mı sandın ? Sensin animeci. HadsiiiiiizzzzzSen animeci olduğun için bunu attım. İstersen mangası da var
Bahçede gördün bahçıvan mı sandın ? Sensin animeci. HadsiiiiiizzzzzSen animeci olduğun için bunu attım. İstersen mangası da var
İyi dedin reisCiddi saldırsa o ortamda Jozu mozu kalmazdı. Sırf gücünü merak ettiği için nihai saldırılarından mı yapacaktı :/
Tam tersini kastettiğimi biliyorsunE tabi benzemez. Benim senden 4 taneyi ezme ihtimalim daha az fkabdkanfj
Şuanki luffyi Zoronun kesebileceğine ihtimal veremiyorum maalesef luffynin tüm hakilerdeki ustalığı ile birlikte çok tehlikeli bir rakip oluyor, çoğu kişi kaidoyu kesti diye keser sanıyor ama bi açıp baştan izleyin kaido ile neredeyse hiç bire bir mücadeleye girmedi ve eminim kaido ile 1e1 mücadeleye girseydi silahını çekme şansını bulamadan olmuş olabilirdi.>Sanji vs Lufi olursa Lufi çok büyük avantaja sahip çünkü Lufi kaba kuvvet ile Sanji'ye üstü gelir, Sanji nazik adam. Zaten soylu, soylular çıtkırıldım oluyor. Lufi rahat alır.
>Zoro vs Lufi olursa Zoro Lufi için ters bir rakip çünkü kılıç ile Lufi'yi kesebilir. Lufi kesici aletlere karşı zayıf. Zoro'da ise üç kılıç var, biri kesmezse diğeri keser. Zoro rahat alır.
>Sanji vs Zoro olursa Sanji Zoro'ya karşı çok daha avantajlı çünkü Sanji okama tarzında usta muhtemelen, bu tarz ile savaşırsa Zoro presip gereği kesemez. Sanji rahat alır.
Yani güç dengesi Lufi<Zoro<Sanji<Lufi<Zoro<Sanji<Lufi<Zoro<Sanji.............. böyle bir döngü ile devam der.
Sanjiye laf söyleyenler şu rezilliğe şu kepazeliğe seslerini neden çıkarmadılar. Sanji Bigmomla konuştuğunda eşiti gibi karşısına geçti böyle secde etmedi kimseye. Sanji kula kulluk etmez uleyyyn.Sen animeci olduğun için bunu attım. İstersen mangası da var