Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
Luffy: Korsanlar kralı olacağım!
Mihawk: Bu beni geçmekten bile daha zor!!!

Aynen zoro luffy ye ulaşamayacak ne yazık ki ....
Burada Mihawk kk seviyesinin kendinden yüksek olduğunu söylüyor ama aynı anda da çok güçlüyüm ben anlamı çıkıyor.Yani o kadar güçlüyüm ki sen düşün beni geçerse kk olacağını sananlar oluyor gibisinden.Tabii kk olmanın daha zor olduğunu söylüyorken işin içinde sadece güçte olmayabilir.Tayfan gidecek tek tek her imparator tayfasını tokatlayıp pone alacak.Raftel de malum kolay bulunabilen bir yer değil.Yine de bu cümle üstünden zamanında Mihawk gömselerde ben övülecek materyal olduğunu düşünüyorum.Öyle Marco gibi olasılık olarakta değil beni geçen imparator olur yada imparatorları geçtiğini kanıtlar tarzında bir laf.

Burada Mihawk kk seviyesinin kendinden yüksek olduğunu söylüyor ama aynı anda da çok güçlüyüm ben anlamı çıkıyor.Yani o kadar güçlüyüm ki sen düşün beni geçerse kk olacağını sananlar oluyor gibisinden.Tabii kk olmanın daha zor olduğunu söylüyorken işin içinde sadece güçte olmayabilir.Tayfan gidecek tek tek her imparator tayfasını tokatlayıp pone alacak.Raftel de malum kolay bulunabilen bir yer değil.Yine de bu cümle üstünden zamanında Mihawk gömselerde ben övülecek materyal olduğunu düşünüyorum.Öyle Marco gibi olasılık olarakta değil beni geçen imparator olur yada imparatorları geçtiğini kanıtlar tarzında bir laf.
Evirip çevirmeyelim. İmparator falan poly mevzusunu kaç kişi biliyor sence ? Yazıtları okuman lazım bunu bilmek için. Ya da oralara gitmiş birisinden duyman lazım. Adam güçlü lafımız yok da hedeflere bakar isek zoro nun hedefi kendisini luffy nin hedefinden küçülttü. E burada mevzu bitiyor zaten. Beni geçen yonkou olur falan yok orada öyle bir anlam.

Keşke hayata bu şekilde bakabilsem :hhh: .

Evirip çevirmeyelim. İmparator falan poly mevzusunu kaç kişi biliyor sence ? Yazıtları okuman lazım bunu bilmek için. Ya da oralara gitmiş birisinden duyman lazım. Adam güçlü lafımız yok da hedeflere bakar isek zoro nun hedefi kendisini luffy nin hedefinden küçülttü. E burada mevzu bitiyor zaten. Beni geçen yonkou olur falan yok orada öyle bir anlam.
Ucu açık bir anlam var ama çıtayı çok yükseğe koyan bir anlam.Beni geçmekten bile zor ne demek.Even Wb gibi laf bu.Adam kendisinin geçilmesini kk olmakla kıyaslıyor.Atla deveyi mi kıyaslıyor yani.Aynı şekilde Wb ile arasındaki güç farkını da görmek istemişti.Yine atla deve arasındaki farkı görmek istemedi değil mi ? Bu verilerin toplamı imparatorlara oldukça yakın düzeyde olduğunu gösteriyor.Amiral mi eder ne olur gerisini bilmem malum adamların seviyesine karar verilemiyor.Ben sadece imparatorlara yakın olduğunun kesin olduğunu söylerim.Türkçeden böyle bir anlam çıkıyor çünkü japoncadan farklı bir anlam çıkıyorsa orasını bilemem.

Ucu açık bir anlam var ama çıtayı çok yükseğe koyan bir anlam.Beni geçmekten bile zor ne demek.Adam kendisinin geçilmesini kk olmakla kıyaslıyor.Atla deveyi mi kıyaslıyor yani.Aynı şekilde Wb ile arasındaki güç farkını da görmek istemişti.Yine atla deve arasındaki farkı görmek istemedi değil mi ? Bu verilerin toplamı imparatorlara oldukça yakın düzeyde olduğunu gösteriyor.Amiral mi eder ne olur gerisini bilmem malum adamların seviyesine karar verilemiyor.Ben sadece imparatorlara yakın olduğunun kesin olduğunu söylerim.Türkçeden böyle bir anlam çıkıyor çünkü japoncadan farklı bir anlam çıkıyorsa orasını bilemem.
Adam orada herkesi istese keserdi. O güçte idi o an. Nereden bileceğiz ego yapmadığını ? Kaldı OP de ki karakterlerin egosu ortada. Mihawk imparator ile kapışmış mı ? Tek isim şanks. Başka yok. Beni geçmekten bile daha zor. Benim anladığım bu yolun zorluğu katmerli. Poly imparator falan karıştırma. Ortak nokta luffy-zoro hedefi. Hedeflerin büyüklüğü de ortada. Zoro maalesef yakın falan değil luffy ye. Son güçlenmeleri ortaya koymuyoruz bile. Mihawk ve zoro büyük isim lakin luffy ve KK lik daha büyük...

Seri başında Shanks & Mihawk misyondu.
Sonradan Roger & Mihawk'a evrildi.
Şimdiki durum ise Joyboy & Ryuma halinde.
Luffy ve Zoro'nun misyonları sağlam. Sanji'nin geleceğinin parlak görülmeme nedeni bu. Soyut bir hedefi var ve geçeceği bir efsane yok. Bu nedenle seri sonunda Luffy > Zoro >> Sanji olur gibi geliyor bana.
Şuan Luffy >> Zoro > Sanji. Luffy hakide aşılabilecek tüm eşikleri aştı. Haki havuzunun ve pratiğinin gelişimi kaldı. Diğerleri gelecek arclarda Luffy'den hızlı güçlenebilir. Wano başında da bu olay oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık