Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Güç Konusunda Kime Daha Yakındır?

Zoro Kime Daha Yakın?

• Kullanılan toplam oy
    397
İnşallah bunları söyledikten sonra lütfü fanı falan değilsindir :hhh:

Mihawk tek bir adam onu yenmek ünvanı almak için tek bir adam yeterli olur bu sadece güç ile alakalı.
KK olmak ise tek bir adamın gücünden bağımsız bir şey, Dünyanın En Güçlü İnsanına yada yaratığına KK diyorlar mı ?
Bağımsız değil. Tek bir adamın gücünün üstüne başka şeyler de gerek. KK olmak için amiral ve imparatorları aşmanın şart olduğu defalarca kez dile getirildi yoksa.

Bağımsız değil. Tek bir adamın gücünün üstüne başka şeyler de gerek. KK olmak için amiral ve imparatorları aşmanın şart olduğu defalarca kez dile getirildi yoksa.
İşte kafa bu kadar çalışıyor sonuçta lütfü fanlığıyla geçen bunca senenin ardından böyle olması doğaldı. Ben ne diyorum peki ?

İki tarafta haksız aslında.Ne öyle ne böyle.Kk olmak için yonkoların hepsini tek mağlup edeceksin hem de Raftel gibi zor görevlerin altından kalkacaksın Elbaf gibi ciddi müttefiklerle.Fakat kim haklı olursa olsun ucu Mihawk’a dokunmuyor.Kk olmak için her imparatoru yenmek lazım.Mihawk belki birini yener kalan üçüne yenilir.Yani yine ondan zor bir olay olmuş olur.Bu da Mihawk’ın itibarı iyiyse ona bir zarar vermez.

İnşallah bunları söyledikten sonra lütfü fanı falan değilsindir :hhh:

Mihawk tek bir adam onu yenmek ünvanı almak için tek bir adam yeterli olur bu sadece güç ile alakalı.
KK olmak ise tek bir adamın gücünden bağımsız bir şey, Dünyanın En Güçlü İnsanına yada yaratığına KK diyorlar mı ?
Çok iyi çok efsane tayfa topladı diye güçsüz olmasına rağmen KK olan bir kişi bile yok. Güçte de, tayfada da, bilmem neyde de zirve olman lazım KK olmak için. Misal, Dünyanın En Güçlü Adamı için KK olmaya en yakın korsan diyorlardı, onu da geçmen lazım. Dünyanın En Güçlü Yaratığını da geçmen lazım.

Ha benim ne demek istediğimi daanladın bence sen. Tayfa olmasaydı, Zoro buralara kadar gelemezdi. Bunda inkar edilecek bir şey yok.

Benim fanı olduğum iki karakter var, biri ppde bir bannerda. :artiz:

Çok iyi çok efsane tayfa topladı diye güçsüz olmasına rağmen KK olan bir kişi bile yok. Güçte de, tayfada da, bilmem neyde de zirve olman lazım KK olmak için. Misal, Dünyanın En Güçlü Adamı için KK olmaya en yakın korsan diyorlardı, onu da geçmen lazım. Dünyanın En Güçlü Yaratığını da geçmen lazım.

Ha benim ne demek istediğimi daanladın bence sen. Tayfa olmasaydı, Zoro buralara kadar gelemezdi. Bunda inkar edilecek bir şey yok.

Benim fanı olduğum iki karakter var, biri ppde bir bannerda. :artiz:
Yavaş yavaş o noktaya geliyorsunuz normal sonuçta söylenilen kelime ve KK'nin olunuş biçimi ortada.

Adamın biri KK olmayı bireysel olarak kendisini yenmeyle kıyaslıyorsa bu onu küçük düşürmez, zamanla o olaya da geleceksiniz xD

Tartışmalık bir durum yok. Her şey net. KK olacak şahıs güç konusunda zirveye çıkmak zorunda olduğu gibi tayfası da rakiplerinin tayfasına baskın gelecek kadar sağlam olmalıdır. Şunu tartışıyor muyuz cidden bunca bölüm sonra? :S

Haklısın Reis çok haklısın :a:
Bana bilmediğim bir şey söyle reddom. ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık