Zoro tek başına mı en iyi kılıç ustası olacak?
Çift başına olacak xD
Zoro tek başına mı en iyi kılıç ustası olacak?
Tayfan sayesinde buralara gelmişsindir ama sen tek başıma dersin, kim bilecek? :d
Çift başına olacak xD
Bak şuanda da aynısını yapıyorsun mesela. Üslubun bile dalga geçercesine ama biz milletle dalga geçiyoruz sözde. Mihawk'ın öyle bir lafı var ve bunu herkes farklı bir yere çekebilir. Yazar hariçte kimse tam doğrusunu bilemez diye düşünüyorum. Yorumlamaya açık şok şey var OP'de ama sizin de ortanız hiç yok be birader.O zaman DEiKU unvanıyla kk ünvanını aynı şeymiş gibi aynı kefeye koyup -beni geçmekten zor- muhabbetine çevirmeyin olayı. Sonra biz tam olarak öyle de demedik böyle de demedik gibi çarkıfelek programına dönmesin ortalık
Tayfası Mihawk ile dövüşecek herhaldeTayfan sayesinde buralara gelmişsindir ama sen tek başıma dersin, kim bilecek? :d
Zoro’nun Pica lafı evet kaptanım senden çok daha güçlü senle uğraşmaz olayı.Doğru.Ama Zoro da kaptanından bihaber konuşuyor kaptanı Monet’e uğraşan adam. Tabii birde oradan ben uğraşırım zayıfım ama kaptanım çok güçlü anlamı çıkmıyor.Kendi de çok güçlü olabilir ama sağ kol ayak işlerini yapıyor işte.Kaptanı niye uğraşsın yan elemanlarla.Luffy’nin her arcta dediği gibi güvercinli benim elebaşı benim avım durumu var.Uğraşmaz Luffy King ile de uğraşmaz şu an.Mihawk'ın KK için lafını eğip bükenlerle,Zoro'nun Pica'ya dediği lafı bükenlerin aynı kişiler olması gene şaşırtmıyor xd.
Tayfa olmasa Mihawk'ı mı görecekti? Doğu Mavi'nin dışına adım atabilir miydi o bile şüpheli. :d Luffy'nin KK olmasında ne kadar tayfa etkiliyse, Zoro'nun en iyi kılıç ustası olmasında da o kadar etkili olacak. Son karşılaşmaya bakıp tek başına oldu dersin ama biz o noktaya kadar neler oldu, nasıl oraya kadar geldi biliyoruz. Şuan hakiden tut, kılıçlarına kadar birçok şeyi, tayfadaki diğer herkes gibi tayfasına borçlu. Son savaşa bakıp tek başına dersen, hata edersin. Mesele bireysel güç ise orada da KK olmak, en iyi kılıç ustası olmaktan daha zor. Onu da ayrıca belirteyim.Tayfası Mihawk ile dövüşecek herhalde
Elma ile mandalinayı karıştırıyorsun ama anlat sen de hikayeni ne olacak ya xD
Aynı Zoro Luffy'ye de kendine gel yeni dünyadayız diyor yalnız.Kaptanının çok ciddi olmadığını da biliyor yani.Zoro zayıf diyen yok.Luffy'den zayıf diyen var.O da manga gerçeği.Zoro’nun Pica lafı evet kaptanım senden çok daha güçlü senle uğraşmaz olayı.Doğru.Ama Zoro da kaptanından bihaber konuşuyor kaptanı Monet’e uğraşan adam. Tabii birde oradan ben uğraşırım zayıfım ama kaptanım çok güçlü anlamı çıkmıyor.Kendi de çok güçlü olabilir ama sağ kol ayak işlerini yapıyor işte.Kaptanı niye uğraşsın yan elemanlarla.Luffy’nin her arcta dediği gibi güvercinli benim elebaşı benim avım durumu var.Uğraşmaz Luffy King ile de uğraşmaz şu an.
Ciddi olmama olayı değil Zoro’nun uyardığı kendine fazla güvenme boş bulunup gardını almama muhabbeti.Luffy hep o modda dolaşıyor aynı muhabbet dbde de vardı.Bu bir zayıflık.Hani bahane de olmaz koskoca imparator önüne baksaymış derler.Aynı Zoro Luffy'ye de kendine gel yeni dünyadayız diyor yalnız.Kaptanının çok ciddi olmadığını da biliyor yani.Zoro zayıf diyen yok.Luffy'den zayıf diyen var.O da manga gerçeği.
İnşallah bunları söyledikten sonra lütfü fanı falan değilsindirTayfa olmasa Mihawk'ı mı görecekti? Doğu Mavi'nin dışına adım atabilir miydi o bile şüpheli. :d Luffy'nin KK olmasında ne kadar tayfa etkiliyse, Zoro'nun en iyi kılıç ustası olmasında da o kadar etkili olacak. Son karşılaşmaya bakıp tek başına oldu dersin ama biz o noktaya kadar neler oldu, nasıl oraya kadar geldi biliyoruz. Şuan hakiden tut, kılıçlarına kadar birçok şeyi, tayfadaki diğer herkes gibi tayfasına borçlu. Son savaşa bakıp tek başına dersen, hata edersin. Mesele bireysel güç ise orada da KK olmak, en iyi kılıç ustası olmaktan daha zor. Onu da ayrıca belirteyim.