Sen yaşıyor musun yavBaşlamışsın sonunda Kaçıncı kog'luk bu? Tebrik ederim
21 aylık aradan sonra sahalara döndük 6. bu. Çok şey değişmiş ya.
Sen yaşıyor musun yavBaşlamışsın sonunda Kaçıncı kog'luk bu? Tebrik ederim
Yaşıyorum tabii yav. Kısa bir aradan sonra ben de döndüm buralaraSen yaşıyor musun yav
Ara vermeseydim 10 olup iconu alırdım Müsaitsen oynayalım. Oda falan kuralım. Zaten 5 tane vardı Kog. Onu ta iki sene önce yapmıştım.Yaşıyorum tabii yav. Kısa bir aradan sonra ben de döndüm buralara
6 mı? Vay be iyiymiş. 1 farkla öndesin. Ben de bu ay 5 yaptım Oyun baya gelişti gerçekten. Çok sağlam kartlar var.
Bence 10'u da geçerdin Ben de sıkılmıştım artık platinum ve legend seviyelerde gezmekten, 4 aydır zirveyi bırakmıyorum artık. 1 tane de önceden vardı zatenAra vermeseydim 10 olup iconu alırdım Müsaitsen oynayalım. Oda falan kuralım.
Geçerdim de ondan sonra icon yok onu kastettim Ki sağlam kartların çoğunu da alırdım. Ne yapalım sağlık olsunBence 10'u da geçerdin Ben de sıkılmıştım artık platinum ve legend seviyelerde gezmekten, 4 aydır zirveyi bırakmıyorum artık. 1 tane de önceden vardı zaten
Olur tabii oynayalım. @Dante13 ile irtibat halindeyim sürekli. Senin de arkadaşlık numaranı alır eklerim. Yarın ve pazar sınavım var ama pazartesi hep birlikte müsait olursanız bol bol düello atarız.
Sen yaşıyor musun yav
Siz yardırmışsınız yav Benim daha bu ay ilkYaşıyorum tabii yav. Kısa bir aradan sonra ben de döndüm buralara
6 mı? Vay be iyiymiş. 1 farkla öndesin. Ben de bu ay 5 yaptım Oyun baya gelişti gerçekten. Çok sağlam kartlar var.
Anladım Aynen baya sağlam kartlar verildi ödül olarak ama dert etme. Yeni gelen etkinliklere eski verilen kartları da koyuyorlar bazen. Sr ve ur ticketlardan da elde etme şansın var. Trader'a bile bir sürü yeni kart eklendi. Zamanla alırsın çoğunuGeçerdim de ondan sonra icon yok onu kastettim Ki sağlam kartların çoğunu da alırdım. Ne yapalım sağlık olsun
Devamı da gelir inşallahSiz yardırmışsınız yav Benim daha bu ay ilk
Öyle yapıyorum zaten Desteni atsana merak ettimAnladım Aynen baya sağlam kartlar verildi ödül olarak ama dert etme. Yeni gelen etkinliklere eski verilen kartları da koyuyorlar bazen. Sr ve ur ticketlardan da elde etme şansın var. Trader'a bile bir sürü yeni kart eklendi. Zamanla alırsın çoğunu
Shiranui'ye ban gelmediği sürece yerimi korumaya niyetliyimDevamı da gelir inşallah