Google Play hesabını bağlatmamış mıydın?1 yıllık emegım cöpe gitti oyunda kardesım tablette oyunu sildi tüm kartlar her şey gitti.
Google Play hesabını bağlatmamış mıydın?1 yıllık emegım cöpe gitti oyunda kardesım tablette oyunu sildi tüm kartlar her şey gitti.
Evet geçirebilirsin ama Konami ID alman lazım. Burada açıklıyor neler yapman gerektiğini.Steam deki yugioh duel links hesabı telefona gecirilebiliyo mu.?
Sagol.Evet geçirebilirsin ama Konami ID alman lazım. Burada açıklıyor neler yapman gerektiğini.
Sen izledin mi bütün serilerini?Jump festa da yeni yugioh animesi duyrulacak sanırım 20 yıla özel umarım son serieler kadar berbat olmaz özüne döner..
Zexal dan sonra izlemdim onuda izlemezdim de xyz kartları hosuma gittiği icin bitirdim.Sen izledin mi bütün serilerini?
Umarım Link, Pendulum gibi salak salak şeyler getirmezler. Fusion, Ritual neyinize yetmiyor anlamıyorum :/Jump festa da yeni yugioh animesi duyrulacak sanırım 20 yıla özel umarım son serieler kadar berbat olmaz özüne döner..
5Ds'de 90lardayım şu an. 99'dan sonrası için türkçe altyazılı bir site bulamadım, sonraki seriler de yarım yamalak çevirilmiş sanırım. İzleyebileceğim bildiğin bir site var mı?Zexal dan sonra izlemdim onuda izlemezdim de xyz kartları hosuma gittiği icin bitirdim.
Valla yok bildiğim kadarıyla 99 dan sonrası bende ing altyazlı olarak izlemiştım.5Ds'de 90lardayım şu an. 99'dan sonrası için türkçe altyazılı bir site bulamadım, sonraki seriler de yarım yamalak çevirilmiş sanırım. İzleyebileceğim bildiğin bir site var mı?