Hala oynayan var mı? Müthiş bir Yubel destesi yaptım xD
3-4 ay ara vermiştim, yaklaşık 3 hafta önce tekrar başladım. Nasıl bir deste merak ettim?Hala oynayan var mı? Müthiş bir Yubel destesi yaptım xD
Şu. 1,5 yıldan fazladır oynamadığım için bir sürü sağlam kartı kaçırmışım.3-4 ay ara vermiştim, yaklaşık 3 hafta önce tekrar başladım. Nasıl bir deste merak ettim?
İyiymiş, hayırlı olsun yeni desten. Şu geçen 3-4 ayda karçırdıklarıma üzülürken teselli oldun bana Duelist ID'ni atıver de arada bir düello atalımŞu. 1,5 yıldan fazladır oynamadığım için bir sürü sağlam kartı kaçırmışım.
Black Wing, Ancient Gear tarzı zengin destelerine karşı zayıf ama fena değil gene de.İyiymiş, hayırlı olsun yeni desten. Şu geçen 3-4 ayda karçırdıklarıma üzülürken teselli oldun bana Duelist ID'ni atıver de arada bir düello atalım
Konami ID almadın mı?1 yıllık emegım cöpe gitti oyunda kardesım tablette oyunu sildi tüm kartlar her şey gitti.
Yok ne ki o.?Konami ID almadın mı?
757-458-874 IDİyiymiş, hayırlı olsun yeni desten. Şu geçen 3-4 ayda karçırdıklarıma üzülürken teselli oldun bana Duelist ID'ni atıver de arada bir düello atalım