Koaki meiru Urnight canavarı elinde İron core büyü kartı varsa desteden herhangi bir Koaki meiru kartı çağırıyor . Elinde İron core gösteriyorsa kötü senin için.Şu Koaki Meiru destesini anlatabilir misin? Çözemedim şu desteyi bir türlü. Arada bir denk geliyorum; adam desteden bir kart alıyor, mezarlığa gönderiyor, geri alıyor, banishliyor. Bir bakıyorum benim sahadaki kartlar eksiliyor teker teker.
Online değil de yüz yüze oynasak "Birader sen napıyon bu oyun öyle oynanmaz" deyip kavga ederim adamla
Koaki meiru Sandman rakip tuzak kartı aktif ettiyse engelliyor . Kendini feda ederek. Koaki meiru wall da büyü kartını engelliyor.
Senin anlamadığın kısım kaoki meiru Maximus . Maximusu elindeki İron core kartını banish ederek summonliyor. Kartın efekti ise her tur istediğin bir kartı yok edebiliyorsun . Yani sahadaki kartları Maximus yok ediyordur .
Desteyi tepeye çıkartan şey Diamond core of Koaki meiru. Bu kart istediğin herhangi bir Koaki meiru kartını aramanı sağlıyor . Bir nevi eksik parçayı tamamlayan bir kart . Üstelik banish yapılarak canavarlarının ölmesini engelliyor .
Destenin en zayıf tarafı ise end phasede canavarlar genelde yok oluyor. Diamond core banish olmadıysa genelde yok oluyorlar .
Karşıda Koaki meiru varsa direk maximusu halletmeye bak. Floodgate Canadia en yoğun kartlar bunun için.