İyi bir galibiyetti ama. Kullandığın kartları daha önce görmedim. Hangi paketten onlar.eyv saolasın.bana iyi bir başlangıç geldi bide biraz caunter deste sizin deste için haksız bir avantaj vardı benim için
İyi bir galibiyetti ama. Kullandığın kartları daha önce görmedim. Hangi paketten onlar.eyv saolasın.bana iyi bir başlangıç geldi bide biraz caunter deste sizin deste için haksız bir avantaj vardı benim için
Noble toplamaya çalışmıyorum. Elimde sizinkiler gibi uyumlu yapabileceğim kartlar yok. Hem silent bayaa hoşuma gitti. Ahh şu senin 100 lp kaldı ya. Bu desteyle seni yenebilmek için direk level 7 silent çıkarmak lazım. Yoksa kart biriktirirsen almak imkansız oluyor. Onu da @Kaido_93 yapar bence.inari noble destesi iyide onun kendi kılıcları var onlarla güçleniyorlar noble dizeceksen kılıçlarını toplamaya çalış ama pahalı bir deste haberin olsun
Merak ettim. Bakarım desteye.Noble toplamaya çalışmıyorum. Elimde sizinkiler gibi uyumlu yapabileceğim kartlar yok. Hem silent bayaa hoşuma gitti. Ahh şu senin 100 lp kaldı ya. Bu desteyle seni yenebilmek için direk level 7 silent çıkarmak lazım. Yoksa kart biriktirirsen almak imkansız oluyor. Onu da @Kaido_93 yapar bence.
İyiymiş.valiant souls destesi paleozonic ve masked hero düşüreyim derken bu deste topladı
Başkan deste ayarlarından onun kontrolünü kendi eline alabilirsin.Bu tag Yami kadar geri zekalı bir npc görmedim. Kanser etti beni. Aptal aptal hamleler yapıyor ya. Oynadığım canavarlarımı kara büyücü için feda ediyor çıldırıyorum ya.
Biliyorum başkan da öyle çok uğraştırıcı olur bir o bir o diye, ondan almadım kontrolü. Hızlı bitirmek için otoya alıyorum.Başkan deste ayarlarından onun kontrolünü kendi eline alabilirsin.