166 puanla Boğaziçi Fizik'e giren olmuş.Kuzen Ankara tıpı kazanmış. Benim bölüm de yükselmiş baya. Temel bilimler şahlanıyor
166 puanla Boğaziçi Fizik'e giren olmuş.Kuzen Ankara tıpı kazanmış. Benim bölüm de yükselmiş baya. Temel bilimler şahlanıyor
@Berkay 'ıma dokunmayın. Berkay benim.Kuzenim de boğazicini kazanmış. Bir de buradaki üyelerden biriyle tanışıp sevgili oluyormuş
Umarım Berkay ile olmaz. Ya çok iyi ikili olurlar ya da birbirlerini yerler.@Berkay 'ıma dokunmayın. Berkay benim.
35 yaş üstü kadın olduğu için alınmış sanırım.166 puanla Boğaziçi Fizik'e giren olmuş.
Bu kontenjan depremzedelere verilebilirdi.35 yaş üstü kadın olduğu için alınmış sanırım.
Maalesef ülkemizde o kadar düşünceli insanlar yok Berkay'ım. Ülkemiz çok güzel ama insanları için aynısını söyleyemem. :/Bu kontenjan depremzedelere verilebilirdi.
Bu konularda(üni vb.) bence kimseye pozitif ayrımcılık yapılmamalı.Bu kontenjan depremzedelere verilebilirdi.
Bu kadar büyük bir afet yaşadıktan sonra o kadar sıralama yapabilmiş kişilere böyle bir 'ayrımcılık' yapılabilir bence.Bu konularda(üni vb.) bence kimseye pozitif ayrımcılık yapılmamalı.