Simdi sıralamalar da açıklandı ya o kadar yükseldim ki aşırı heyecanlıyım ama güzel bir heyecan kanım kaynıyor bekle beni 24
@Berkay bugün okuldan eski bir arkadaşımla buluştum bu taraflara gelince. Söylediğine göre öğrenciler artık deniz kıyısındaki kilyosta hazırlık okumuyormuş. Başka bir yere almışlar hazırlığı.
Kuzey kampüsteki okul kütüphanesi depreme dayanıksız diye yıkılacakmış. Şimdilik başka bir yeri de göstermemişler kütüphane için. Kontenjanlar inanılmaz arttığı için derslere girerken öğrenciler merdivenlerde falan oturup öyle dinleyebiliyorlarmış. Yurt sayısı da düşmüş bazı yurtlar depreme dayanıksız diye. Gerçi bu bilgileri tercih döneminde vermek lazımdı çoktan tercihini yapmışsın ama yine de bilgin olsun diye dedim :s
Kandilli kampüsü ve hazırlık dendiğine göre Boğaziçi konuşuluyor sanırım eğer yerleşirseniz bir kahve ısmarlarımEvet, Kandilli'de hazırlık öğrencileri. Bu beni üzdü. Kütüphane için de randevulu sisteme geçmişler yenisi yapılana kadar. Benim bölümün kontenjanı açısından sıkıntı yok ama seçmeli derslerde olabilir. Yurt konusunda diyecek bir şey yok 10 kişi kalacağız.
Boğaziçi mezunu musun hacı? Gelirim bir kahveni içmeye gelecek ay.Kandilli kampüsü ve hazırlık dendiğine göre Boğaziçi konuşuluyor sanırım eğer yerleşirseniz bir kahve ısmarlarım
Yok ya kampüs direk yanımdaBoğaziçi mezunu musun hacı? Gelirim bir kahveni içmeye gelecek ay.
Heeee. Şehir dışı diyorlardı videoda da o yüzden öyle düşünmedim.Yok ya kampüs direk yanımda
Bence güzel yerler buralar ya hele Boğaziçi'nin Kandilli kampüsü çok güzeldir en azından benim için devasa ormanın içerisinde dolan dur.Heeee. Şehir dışı diyorlardı videoda da o yüzden öyle düşünmedim.
SüpersinSimdi sıralamalar da açıklandı ya o kadar yükseldim ki aşırı heyecanlıyım ama güzel bir heyecan kanım kaynıyor bekle beni 24
Bu motivasyonunu korursan sınav korksun sendenSimdi sıralamalar da açıklandı ya o kadar yükseldim ki aşırı heyecanlıyım ama güzel bir heyecan kanım kaynıyor bekle beni 24
Almanca kursları da dolmuştur şimdi Tıp öğrencileri ileKuzen Ankara tıpı kazanmış. Benim bölüm de yükselmiş baya. Temel bilimler şahlanıyor