Favori karakter anketi ve bana iki oy hakkı vermiş. Sevdiğim iki karaktere oy attım. Sıkıntı ne burada acaba, anlayamadım.Keske sadece Zoroya oy verseydin daha iyi olurdu. ^^
Favori karakter anketi ve bana iki oy hakkı vermiş. Sevdiğim iki karaktere oy attım. Sıkıntı ne burada acaba, anlayamadım.Keske sadece Zoroya oy verseydin daha iyi olurdu. ^^
Ben de okumadım da mutlaka vardır. Zaten konunun toplasan son 5-6 sayfasını okudum.Sanjicilerin öyle bir ithamını görmedim ben ama öyle bir ithamları olduysa dediğin gibi oluyorsun.
Shanks'a oy atınca başka bir şeyin haterı olursun. Shank'ın olmazsın.Ben de okumadım da mutlaka vardır. Zaten konunun toplasan son 5-6 sayfasını okudum.
Allah korusunda finalde veya yarı finalde Shanks'a oy atınca Shanks haterı ilan edilmesem.
Bu ankette Sanji ve Zoro'ya atıp ikisinin de haterı olabildim ama.Shanks'a oy atınca başka bir şeyin haterı olursun. Shank'ın olmazsın.
Mantıklı olabilir.Bu ankette Sanji ve Zoro'ya atıp ikisinin de haterı olabildim ama.
Güvenemiyorum azizin sağı solu belli olmuyor buranın. Ben ankette Shanks'ı çok savunurum. Sonra biri der bu aslında gizli Shanks haterı Shanks'ı çok savunarak insanları Shanks'tan soğutuyor.
Tabii ne sandın, yüzyılın tespiti bunlar.Tespitlere gel tespitlere
Valla bu tespitleri yaptıranlar utansın Shakky'ciğim.Tespitlere gel tespitlere
Nefret mefret yok.Favorisi Zoro olmasına rağmen Sanji'yi de sevenler sayısı>>Favorisi Sanji olmasına rağmen Zoro'yu da sevenler sayısı
Favorisi Sanji olup Zoro'dan nefret edenler sayısı>>>Favorisi Zoro olup Sanji'den nefret edenler sayısı
Bu denklem sonucu çıkarım yapın şimdi