Var var. 61 kişi dışındaki herkes nefret ediyor Zoro'dan. Geceleri gözlerine uyku girmiyor Zoro nefretinden. Sabahlara kadar ne yapsak da kötülesek şunun fanlarını da kendisini de diye debelenip duruyorlar.Nefret mefret yok.
Var var. 61 kişi dışındaki herkes nefret ediyor Zoro'dan. Geceleri gözlerine uyku girmiyor Zoro nefretinden. Sabahlara kadar ne yapsak da kötülesek şunun fanlarını da kendisini de diye debelenip duruyorlar.Nefret mefret yok.
Ben olan iki kesimin karşılaştırmasını yapıyorum.Nefret mefret yok.
Var var. 61 kişi dışındaki herkes nefret ediyor Zoro'dan. Geceleri gözlerine uyku girmiyor Zoro nefretinden. Sabahlara kadar ne yapsak da kötülesek şunun fanlarını da kendisini de diye debelenip duruyorlar.
+1Benim yazdıklarım Zoro fanlarına değil. İnsanları yaftalayanlara. Çıkarımlarda oradan geliyor. Altı üstü anket. İnsanlara bu kada mobig uygulamanın alemi yok.
Sen karışma Dof fanı.Sanji fanları kendinize gelin artık.
Onlar aslında birbirlerinden nefret ediyorlar, birbirlerine karşı birikmiş, etkenlerle oluşmuş hınçları ve hırsları var. Bu karakterler üzerinden işleniyor sadece. Araya giren herkes de kaynayıp gidiyor.Anlamıyorsunuz galiba. Böyle olan iki kesim var, boşuna lafı eğip bükmeyin. Bu iki kesim arasında fark boyutundan bahsediyorum.
:/Favorisi Zoro olmasına rağmen Sanji'yi de sevenler sayısı>>Favorisi Sanji olmasına rağmen Zoro'yu da sevenler sayısı
Favorisi Sanji olup Zoro'dan nefret edenler sayısı>>>Favorisi Zoro olup Sanji'den nefret edenler sayısı
Bu denklem sonucu çıkarım yapın şimdi
Olmaz Şanjisiz olmaz.Sen karışma Dof fanı.
Gerçi ben de Shanks fanıyım. Ne işim var la burada? Hadi görüşürüz siz kapışadurun.
Muhakkak. Lakin bu da bir karakter anketi olduğuna göre, o zaman?Onlar aslında birbirlerinden nefret ediyorlar, birbirlerine karşı birikmiş, etkenlerle oluşmuş hınçları ve hırsları var. Bu karakterler üzerinden işleniyor sadece. Araya giren herkes de kaynayıp gidiyor.