Kendi kendime cevap yazıyorum. İyice kafa gitti bendeBeni işin içine karıştırma lütfen ama şu dediğin doğru.
Sanji eliyle dalmaya çalışmasa iyiymiş
İyi gecelerKendi kendime cevap yazıyorum. İyice kafa gitti bende
Sanji eliyle dalmaya çalışmasa iyiymiş
Gizli fandın sen, niye itiraf ediyorsun.Ben Zoro'nun farkı açmasını sağlamadım. Herkesin kendi tercihi o.
Ama her şeyi çözdün sonunda. Ben aslında @Daredewill 'im. Dof haterı numarası yaparak Fan toplamaya çalışıyordum. Anketlerde de ona torpil geçtim. Bir gün herkes Doflamingo samaya tapacak. Muhahahaha
Bu arada @Wataame Daisuki de benim
Onu ben de çözemedim. Orta yolcu oluyor olabilirsin.Hem Sanji hem Zoro'ya verdim. Şimdi ne oluyorum? Zoro fanı mı Sanji fanı mı yoksa hater mı?
Değişik.Onu ben de çözemedim. Orta yolcu oluyor olabilirsin.
Çünkü "ikisinden birini" sevmen gerekiyor -ki o da Zoro olmalı benim anladığım. Aksi takdirde Zoro'yu sevdiğini idda edemezsin. Zoro'yu seven tek oy atar onu da Zoro'ya atar.
Gibi bir şey anladım ben.
Keske sadece Zoroya oy verseydin daha iyi olurdu. ^^Hem Sanji hem Zoro'ya verdim. Şimdi ne oluyorum? Zoro fanı mı Sanji fanı mı yoksa hater mı?
Sanjicilerin öyle bir ithamını görmedim ben ama öyle bir ithamları olduysa dediğin gibi oluyorsun.Değişik.
Yok yok dur çözdüm. Sanji'ye atanlar Zoro haterı, Zoro'ya atanlar Sanji haterı. Ben de ikisine oy atarak ikisinin de haterı oluyorum.