Şunu da eklemeliyim ki benim dayım KaidouÇok fazla gülüyorsun.Parantez içimi oku
Şunu da eklemeliyim ki benim dayım KaidouÇok fazla gülüyorsun.Parantez içimi oku
Bende ona şaşırdım işte eskiden kızardım sanji fanı niye az var diye ama böyle olaylardan sonra artması canımı sıktı sadece arabastada water7de sabodyde arlong parkta artsa amennada bu arcda resmen tayfaya ihanet ettiHaklısın cidden ona bişi demedim üstüne alınma sadece Sasuke'ye laf atmak istedim . Yoksa Sanji yaptıkları yüzünden sevilmemeliydi aksine fanları arttı.
Apoo ile beraber Kide girişen mi ? O dayıdan hayır gelmez ben söyleyeyim.Şunu da eklemeliyim ki benim dayım Kaidou
Ben Zoro'nun farkı açmasını sağlamadım. Herkesin kendi tercihi o.@Mercury önce kurtarma turunda Dof çıksın diye hile yaptın. Şimdi de Zoro'nun farkı açmasını sağladın. Bu millet, final turunda bunların hesabını soracaktır. Bu büyük oyun elbet bir gün bozulacaktır.
Bardağa dolu tarafından bakmak bu olsa gerekApoo ile beraber Kide girişen mi ? O dayıdan hayır gelmez ben söyleyeyim.
Trabzonliii. Neresinden Trabzon'un ?Sanjiden alıp zoriye verdim 61 e tamamlamak için
Beni işin içine karıştırma lütfen ama şu dediğin doğru.Ben Zoro'nun farkı açmasını sağlamadım. Herkesin kendi tercihi o.
Ama her şeyi çözdün sonunda. Ben aslında @Daredewill 'im. Dof haterı numarası yaparak Fan toplamaya çalışıyordum. Anketlerde de ona torpil geçtim. Bir gün herkes Doflamingo samaya tapacak. Muhahahaha
Bu arada @Wataame Daisuki de benim