Lobi'ye devam. Finale 3 kişi çıksın Brook reyiz finale.
+1 çok efsane sahneydi bendende 1oy aldı brook.
+1 çok efsane sahneydi bendende 1oy aldı brook.
O kadar sayfa boşuna mı eleştirdik bunları yapanları seninle. Üzdün beni.Düşmanının önünde yerlere kapanan adamlara oy vermeyin!
Haklısın cidden ona bişi demedim üstüne alınma sadece Sasuke'ye laf atmak istedim . Yoksa Sanji yaptıkları yüzünden sevilmemeliydi aksine fanları arttı.Haklısın bir bakıma dediğinde ama ben sasuke seven bir insan değilim geçmişte alınmış öylesine bir isim değistirmeyede pek uğraşmadım forumda çok takılamıyordum eskiden gerek duymadım.
Bence sanjinin son arc yaptığı şeyler yerine ölse daha iyiydi, tayfada zorodan sonra en aklı başında insan olarak gördüğüm sanji enies lobbyde arabastada tayfayı zekasıyla kurtaran sanji yerine aptallıklarıyla kaptanına zarar veren tayfasının ölümle burun burununa gelmesine neden olan belki tayfada iç karışıklık çıkmasına sebep olan bir karakter eskisinden fazla seviliyorsa forumda sıkıntı büyük.
O forumun zevksizliği. Mihawk-sama yı çekememezlik yapmayalım lütfen.Şu Mihawk noob u bir üst tura çıkamadı ya içimin yağları eridi. Heheh
Yanlış yerden vurmuşsun Kaptanını ve tayfasını korumak için adam onurunu bile bir kenara atmış bir reyizdir. Utanılacak bir şey değil atalım herkes görsünDüşmanının önünde yerlere kapanan adamlara oy vermeyin!
Birinci turda elenseydi bile bizim için yeri ayrıdırŞu Mihawk noob u bir üst tura çıkamadı ya içimin yağları eridi. Heheh
O kadar sayfa boşuna mı eleştirdik bunları yapanları seninle. Üzdün beni.