şıklarda yonkou seviyesi olsa basardım da, amiral seviyesi biçmek istemediğimden sağ kol üstü suanlıkEvet üst kulvarda
şıklarda yonkou seviyesi olsa basardım da, amiral seviyesi biçmek istemediğimden sağ kol üstü suanlıkEvet üst kulvarda
Olabilir, bıraktığı intiba oydu bende. Tabi baba kız muhabbetinden kaido sayesinde de öyle gözükmüş olabilir ki muhtemelen öyle.O kadar olmadığı bariz bence. Gökyüzünü bölecek seviyede bir çarpışma yapamadı Kaido'ya karşı. Yamato kaplama yapıyor tamam ama her kaplama aynı seviyede değil.
Olay fark meselesi değil ki. Geleceğe yönelik konuşuyorsun, biz şimdiyi tartışıyoruz. Tayfa hiyerarşisi ileride ikisini birden alamayacağını anlatıyor bize zaten ama şu an alabilir gayet.Arada dediğin kadar büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. Sanji ve Jinbe'yi beraber alamaz yani. Tayfaya katılırsa geri planda kalacak.
İfrit Jambe çok can yakıcı bir saldırı aslında, kendi ateşinden canı yanan Kaido'da yanık izi bırakır o. Başka saldırısı can yakamaz bence de.Sanji kaido’ya vursa adamın canı yanmaz.
Şu anda da alamaz.Olay fark meselesi değil ki. Geleceğe yönelik konuşuyorsun, biz şimdiyi tartışıyoruz. Tayfa hiyerarşisi ileride ikisini birden alamayacağını anlatıyor bize zaten ama şu an alabilir gayet.
aslında böyle bir hiyerarşi oldugunu düşünmüyorum artık op'ta hem bu buggy olayından, hem Luffy'den dolayı, Marco'ya bakıyorum adam sağ kol sözde sağ kol + sol kolu pazara yolluyor, Kizaru'yu solluyor, ölü halde iken Kaido'nun saldırısını blokluyor, Katakuri'ye bakıyorum onu yenen Luffy Kaido'ya çizik atamıyor, tek yiyor, şuan hızda bile Marco'ya kaybeder, aynı şey amiraller ve yonkoular içinde de geçerli, böyle seviyeleri bir kişi üzerinden biçmek ve bu seviyenin ortalama bir gücü oldugunu düşünmek saçma benceAmiral > Yamato > Sağ kol dememiz çok normal. Asıl mevzu acaba Yamato = Amiral ya da zorlarsak Yamato > Amiral olma ihtimalidir.
İşte onu savun o zaman.Şu anda da alamaz.
Marco belli bir süre dikkatleri üstüne çekerek King ve Queen ile uğraşıyor yoksa pazara yolladığı falan yok. Kısa süre içinde iyi iş yaptığını kabul ediyorum, ikisinden güçlü olduğunu da. Kizaru konusunda ancak belli bir süre tutabileceği belli. Katakuri'nin King-Queen ikilisine aynı muameleyi yapamayacağının ihtimali çok düşük bence.aslında böyle bir hiyerarşi oldugunu düşünmüyorum artık op'ta hem bu buggy olayından, hem Luffy'den dolayı, Marco'ya bakıyorum adam sağ kol sözde sağ kol + sol kolu pazara yolluyor, Kizaru'yu solluyor, ölü halde iken Kaido'nun saldırısını blokluyor, Katakuri'ye bakıyorum onu yenen Luffy Kaido'ya çizik atamıyor, tek yiyor, şuan hızda bile Marco'ya kaybeder, aynı şey amiraller ve yonkoular içinde de geçerli, böyle seviyeleri bir kişi üzerinden biçmek ve bu seviyenin ortalama bir gücü oldugunu düşünmek saçma bence