Top Tier denilen karakterlerin ardından gelen en güçlü kişi. Yamatoya oynayan kaybetmez
Sanji kadın olduğu için savaşmazsa evet ama aksinde sadece Sanji'yi bile alamaz. Sanji > Yamato ya da ZoroYamato, Sanji ve Jimbei'yi aynı anda alacak güçte
Yamato çatır çatır kırar o exoskeletonı. Sanji'yi sevmeme rağmen diyorum bunu. Kıytırık bir kılıçla vuran sol kola benzemez; imparator, amiral, ne varsa yere gömüyor kız.Sanji kadın olduğu için savaşmazsa evet ama aksinde sadece Sanji'yi bile alamaz. Sanji > Yamato ya da Zoro
Vurabilse belki. Uyarayım Sanji'nin kadınlar konu olunca gözlem hakisi seride eşsiz.Yamato çatır çatır kırar o exoskeletonı. Sanji'yi sevmeme rağmen diyorum bunu. Kıytırık bir kılıçla vuran sol kola benzemez; imparator, amiral, ne varsa yere gömüyor kız.
Yamato, Sanji kim alır değil Yamato kaç tane vurur o tartışılmalıSanji kadın olduğu için savaşmazsa evet ama aksinde sadece Sanji'yi bile alamaz. Sanji > Yamato ya da Zoro
Türkiye'nın iç ve dış siyasetindeki politiklarında doğruluk oranları ile bu arkadaşın optaki fikirlerinin doğru çıkma oranı hemen hemen aynıdır.Yamato, Sanji kim alır değil Yamato kaç tane vurur o tartışılmalı
1 arc sonra bu dediklerine pişman olabilirsin Tiksav. Belki 1 arc bile sürmez.Yamato, Sanji kim alır değil Yamato kaç tane vurur o tartışılmalı
Niye pişman olsun yahu? WCI Luffy, Kaido alamaz diyenler de pişman olmalı mıydı?1 arc sonra bu dediklerine pişman olabilirsin Tiksav. Belki 1 arc bile sürmez.
Birinin sayesinde vurmak demek Marco'nun Queen'i tutup " tuttum hayde Chopper vur. " vb. gibi durumlar demektir.Kid sayesinde arkadan vuruyor Law. Bunu zaten söyledim ben. Kafa kafa bir tane karşılaşması yok. 0 sıfır sifrun